FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV El e alesul! Contra evită prelungirea » Ce antrenor poate prelua Dinamo din vară

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

Sursele autorizate ale GSP afirmă că antrenorul lui CFR, Vasile Miriuță, o va prelua din vară pe Dinamo dacă ”Guriță” refuză să-și prelungească acordul cu roș-albii.

Dinamo a început să pregătească sezonul 2017/2018. Tratativele cu Cosmin Contra, 41 de ani, nu s-au materializat, cu toate că Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu sunt de părere că "Guriță" va spune "da" propunerii venite din partea lui Ionuț Negoiță. Contra a evitat să dea un răspuns, spunând că dorește ceva concret, "transferuri mari", așa cum s-a exprimat la ultima conferință de presă.

Surse din lumea fotbalului afirmă că dinamoviștii și-au ales varianta de rezervă dacă "Guriță" se va întoarce lângă familie, în Spania, în această vară: Vasile Miriuță.

Detalii despre schimbarea de pe banca tehnică a lui Dinamo + ce planuri mai au dinamoviștii puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
itrobert
itrobert  •  11 Aprilie 2017, 07:38
Postat de Stefan Dimitriu pe 08 Aprilie 2017, 11:31

Fumezi la greu metre !!!

Sincer sper sa te inseli la prima parte :); la a doua sunt 100% cu tine

pantokrator
pantokrator  •  08 Aprilie 2017, 19:37
Postat de pantokrator pe 08 Aprilie 2017, 19:36

***

Bazat pe banii obtinuti fraudulos de fcsb din transferuri indoielnice si din participari caraghioase in Europa, Gigi ghebosul continua sa faca ce stie el mai bine, in fotbal, sau in firmele pe care le-a avut: SA FALIMENTEZE!! Propriile afaceri sau fotbalul romanesc! Acest individ imund profita de mercantilismul unor mercenari si pe sprijinul nemijlocit al lui Deaconu, ca sa castige fraudulos campionate! FRF si Liga sunt partase la falimentarea fotbalului romanesc!

pantokrator
pantokrator  •  08 Aprilie 2017, 19:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează