FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

EXCLUSIV Episod incredibil trăit de un antrenor român în străinătate! A spus TOT: "Am rămas blocat când patronul a făcut asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 11:54

Eugen Neagoe a vorbit într-un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor despre cariera de antrenor și despre un episod trăit în 2015, pe când antrena Aris Limassol. 

După un parcurs foarte bun, reușind să salveze echipa de la retrogradare, Neagoe n-a mai avut mână liberă la echipă, patronul având din ce în ce mai multe dorințe legate de echipa care să intre pe teren. 

Antrenorul român a simțit că lucrurile nu mergeau în direcția corectă și a decis să-și dea demisia. 

"Am fost în 2015 la Aris Limassol. Când am ajuns acolo, echipa avea doar un punct. Am avut un parcurs foarte bun apoi, 6 victorii la rând. Puteam intra în play-off.

Dar patronul a început să mă întrebe de jucători, de ce nu joacă unul sau altul. Am rămas blocat. I-am zis să-și caute alt antrenor. Sper să nu mai trăiesc asta niciodată!", a zis Eugen Neagoe într-un interviu pentru GSP.RO. 

Citește și: EXCLUSIV Interviu tranșant cu un antrenor din Liga 1, bun prieten cu Piți: "Niciodată cu Reghecampf sau cu Gigi Becali!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
194362334230310
Robert Damian  •  08 Iulie 2018, 12:57

Colosal!!!Un O Absolut,se crede antrenor!!!Un NIMENI!!!!Ziar de inpachetat peste!!

andy2008
andy2008  •  08 Iulie 2018, 12:51

Cat a platit *** asta de antrenor ca sa l umflati atata?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

traian_v
traian_v  •  08 Iulie 2018, 12:35

Normal ca te intreaba de jucatori, ce ai fi asteptat? Nu ti-a impus niciodata pe vreunul sau pe celalalt - asa reiese din articol.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează