FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - BOTOȘANI 0-1

EXCLUSIV Eugen Neagoe, favorit să îi ia locul lui Costel Enache la Hermannstadt!

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 18:18

Costel Enache (46 de ani) a anunțat că demisionează după înfrângerea cu Botoșani, scor 0-1, dar șefii oricum voiau să îl înlocuiască cu Eugen Neagoe (52 de ani).

Hermannstadt este foarte aproape să facă o schimbare importantă la nivelul băncii tehnice. Imediat după eșecul cu echipa lui Marius Croitoru, antrenorul Sibiului, Costel Enache a dezvăluit că vrea să plece: „Am discutat în club şi în cadrul grupului, dacă eu sunt cel responsabil, atunci am să plătesc eu. Cred că voi găsi înţelegere, din punctul meu de vedere e ultimul meu joc la Hermannstadt”.  

Deși Enache și-a anunțat demisia, sursele Gazetei susțin că oricum conducerea lui Hermannstadt voia să îl dea afară pe Costel și să îl aducă în locul lui pe fostul antrenor al lui Dinamo, Eugen Neagoe. 

Neagoe a luat o pauză mai lungă după infarctul suferit în etapa a doua, chiar pe banca roș-albilor. 

Acesta a făcut o ablație, dar este bine acum, a primit acordul medicilor să antreneze în continuare și își caută în acest moment echipă. Rămâne de văzut dacă Iuliu Mureșan va muta acum sau îi va mai acorda credit lui Enache încă o rundă, având în vedere că Sibiul joacă etapa viitoare împotriva fostei echipe a lui Costel, Astra Giurgiu.  

„Când echipa joacă așa cum o face, responsabilitatea este a mea. Avem o continuitate într-un joc anost şi fără orizont” - Costel Enache, antrenor Hermannstadt 

11 este loculpe care îl ocupă în acest Hermannstadt, echipa reușind cu Enache pe bancă 3 victorii, o remiză și 7 înfrângeri

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - BOTOȘANI 0-1 // Costel Enache își anunță plecarea: „E ultimul meu joc!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
spritz123
spritz123  •  28 Septembrie 2019, 19:22

constat ca in romanika esti "bolnav" cand vrei si cum vrei...prognosticul este...1 pauza...2 final...l-au scos "jmecherii" pe geana de la dinamo cum fac cu mario...ciupercosu' lui jino

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close