FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV. FCSB îl vrea pe Ante Vukusic! Gigi Becali trebuie să plătească o sumă importantă

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2020 12:21

FCSB caută atacant central, iar favoritul staff-ului roș-albastru este Ante Vukusic (28 de ani). Gigi Becali trebuie să achite aproximativ 1 milion de euro pentru internaționalul croat.

FCSB are un singur atacant veritabil în lot, pe Harlem Gnohere (31 de ani), dar acesta are o situație complicată. E în ultimele 6 luni de contract, nu s-a antrenat toată iarna la meciul cu CFR Cluj a avut o apariție șocantă, având multe kilograme în plus.

FCSB a pus ochii pe Vukusic

Astfel, echipa roș-albastră a început să caute alt atacant și a pus ochii pe croatul Ante Vukusic, de 1.77 metri, legitimat în Slovenia, la NK Olimpija Ljubljana. Staff-ul este încântat de calitățile acestuia și rămâne ca Gigi Becali să fie de acord să plătească pentru el. 

16 goluriîn 20 de meciuri a marcat Ante Vukusiv la NK Olimpija Ljubljana, în acest sezon

Gigi Becali trebuie să achite aproape 1 milion pentru Ante Vukusic

Vukusic este internațional croat și este cotat de transfermarkt la 600.000 de euro. Pentru a-l lăsa să plece, slovenii cer aproximativ 1 milion de euro. A mai jucat la Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.

EXCLUSIV. FCSB îl vrea pe Ante Vukusic! Gigi Becali trebuie să plătească o sumă importantă

Match Preview. Voluntari - FCSB: „Trebuie să câștigăm. Am făcut o analiză după meciul cu CFR Cluj, ne-am asumat înfrângerea"

Citește și: 

Planici pleacă de la FCSB! Cine l-a convins pe Becali să renunțe la sârb: „Nu poți lua titlul cu el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  06 Februarie 2020, 18:46

Gnohere asa gras cum e, inca rupe plasa...nu inteleg cum din cel mai bun atacant de careu a ajuns rezerva...cine sai fi luat locul dintre Hora si Gikiewicz, care a prins doar 2 meciuri......cum ,,,cum unu ca Gnohere, dintro daata nu mai e titular.....sa joace cine???

cneius
cneius  •  06 Februarie 2020, 14:15

A schimbat 8 echipe, cine stie daca este bun ? Totusi 16 goluri in 20 etape e ok, chiar daca este campionatul Sloveniei...

super_poison
super_poison  •  06 Februarie 2020, 14:14

Vezi să nu! Gigi va da un milion pe un jucător când o să mai intre în grupele Europa League. Adică niciodată. :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează