FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV FCSB și-a găsit turn în apărare! Gigi Becali a făcut oferta pentru stoper

Venancio (în stânga). Foto: Guliver/GettyImages
Venancio (în stânga). Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 00:02

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de luni anunță că FCSB a propus un împrumut, cu opțiune de transfer definitiv, al fundașului central Frederico Venancio, 24 de ani, de la Setubal. 

Recrutarea unui fundaș central pare o misiune exagerat de grea pentru steliști! Echipa a plecat în al doilea cantonament din presezon cu doar doi stoperi specializați, Bălașa și Larie, ceea ce înseamnă că e foarte posibil ca Dică să se bazeze pe ei la debutul în preliminariile Champions League. 

Desemnați de Becali să aleagă un stoper din străinătate, Dică și MM par să se fi oprit asupra lusitanului Frederico Venancio, stoper de 1,86 metri înălțime,  evaluat la două milioane de euro de transfermarkt.

FCSB a înaintat o primă ofertă sub cota fotbalistului: împrumutul pe un an contra a 100.000 de euro și clauză de transfer definitiv în vara lui 2018 pentru 700.000 de euro. 

FCSB are însă concurență serioasă la transfer. Află toate detaliile din Gazeta de luni (ediția tipărită - la chioșcuri, ediția digitală - AICI) 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
10202925648180625
Eugen Qy  •  26 Iunie 2017, 12:20

Am intrat sa vad preturile MICI la bicicletele respective si sa-mi sara inima nu alta. intre 1000 si 2000, cele care se puteau cumpara, , iar cele de 450-650, preturi MICI !!!(???????????) Toate aveau mentiunea stoc epuizat DECI CE RECLAMA E ASTA ??? In alta ordine de idei, GB este ieftin la malai si scump la tarate . Szukala care a devenit liber de contract, se pare, care stie atmosfera de la Steaua, care s-ar putea cel mai bine acomoda aici, nici nu-l iei in calcul, insa iti iei stoper de fite sau incerci sa-l iei ca inca nu e luat !!! Dupa ce ai vandut in anii trecuti mai multi fundasi centrali dupa care plangi si azi : Chiriches, Gardos, Varela, Szukala, acum te vaiti ca nu ai macar unul ??? CIUDAT, cel putin ciudat !!!

sooos1ck
sooos1ck  •  26 Iunie 2017, 11:42
Postat de bakunin pe 26 Iunie 2017, 11:29

Ar fi trist...ciobanul era in stare sa dea 1,5 milioane de euro pe Nedelcu dar nu poate aloca jumatate din suma asta pt un fundas central decent?

Venancio e decent, o sa faca fata usor in campionatul asta de insolventi si falimentari, grupele CL ies din discutie, poate grupe de EL, sa vedem, Steaua a tinut steagul sus mereu!

bakunin
bakunin  •  26 Iunie 2017, 11:29
Postat de saramago pe 26 Iunie 2017, 10:39

Inca un zvon. Steaua se va descurca cu ce are in lot.

Ar fi trist...ciobanul era in stare sa dea 1,5 milioane de euro pe Nedelcu dar nu poate aloca jumatate din suma asta pt un fundas central decent?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează