FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Florin Talpan, replică după ironia lui Helmuth Duckadam: „Aici ar trebui să intervină chiar angajatorul lui, Gigi Becali”

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 18:34

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, i-a dat o replică lui Helmuth Duckadam, după ce legendarul portar al roș-albaștrilor l-a ironizat print-o postare pe Facebook.

„Îl respect și îl voi respecta mereu pe domnul Duckadam. Dumnealui a făcut foarte mare performanță la Steaua, iar inspirația lui a avut o contribuție majoră la aducerea trofeului Cupei Campionilor Europeni în vitrina clubului nostru.

Însă dumnealui a jucat pentru clubul nostru, Steaua București. Nu a jucat niciodată pentru Fotbal Club FCSB, echipă înființată în 2003. Noi avem hotărâri judecătorești care demonstrează acest lucru și, dacă dumnealui dorește, i le putem arăta. E păcat ca domnul Duckadam să dezinformeze suporterii. Fotbal Club Fcsb nu este Steaua București. Nu a fost niciodată și nici nu o să fie, nici măcar între paranteze. 

Îl aștept pe domnul Duckadam la club, dacă dorește lămuriri în ceea ce privește identitatea clubului la care lucrează. Îi pot arăta că doar noi deținem marca, numele și palmaresul Stelei. Deși, aici ar trebui să intervină chiar angajatorul dumnealui. Însă probabil că Gigi Becali știe că nu are cum să le demonstreze nici angajaților săi că echipa sa e Steaua București, așa cum nu a demonstrat nici în sălile de judecată, în cele 16-17 procese pe care le-a pierdut împotriva mea”, a declarat Florin Talpan pentru GSP.ro.

Ce a spus Duckadam

„Eram îngrijorat...
De cateva luni, nu am mai auzit nimic de dl. Talpan.
Ma bucur ca a reaparut dupa victoriile Stelei (a se citi FCSB) contra celor de la Viitorul si Craiova.
Sper sa fie la fel de bucuros dupa jocul cu CFR, cum a fost si dupa victoria noastra contra celor de la Craiova. 😉
Numai bine!”, a scris Duckadam în descrierea fotografiei cu Talpan în tribunele arenei din Ghencea. 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Septembrie 2019, 12:48
Postat de Vasiliu Daniel pe 19 Septembrie 2019, 11:59

***

Hmm.. o sa verific versurile sa vad unde este limbaj vulgar sau jignitor. in piesa Taxi -Criogenia salveaza Romania ?

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Septembrie 2019, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Septembrie 2019, 11:55
Postat de Vasiliu Daniel pe 19 Septembrie 2019, 11:37

poate secolul care vine invatam un pic despre una din metodele manipularii .. folosita prin asia acum multe sute de ani :D Dezbina .. si manipuleaza prin adevar ... daca as scoate scheletii din dulapiorul lui _adrian (fiecare avem scheleti nostrii) si l as prezenta ca un rau .. cata incredere ar mai fi in cuvintele lui ? Politica .. o piesa de teatru (regizat prost) sau wrestling.. o adunatura de mafioti care chipurile se cearta intre ei (din cand in cand mai merg pe la puscarica ..ca puscarie facem noi daca furam o gaina .. ei daca delapideaza statul primesc arest la domiciliu)si romanul indignat merge la vot sa invarta roata ... alegem altul din grupul vesel ... Romanii dezbinati de csa .. fcsb craiovele .. rapidurile .. dinamurile .. hanbal tenis capatos .. uitam ca 70-80 % Din Romania facem caki un dosul curtii :D uitam ca facem 8 ore bucuresti timisoara .. uitam ca suntem dati afara din tara ...fortati sa retrogradam si sa ne aratam calitatile la straini ...invatamant 0 .. de asta suntem asa usor de dus cu presu` Romani daca iesiti in strata nu iesiti pt ciolos ponta basescu cumpanasu .. iesiti pentru ce aveti nevoie .. nu e posibil ca un politician sa coboare din bolid de 100 de mi euro si sa ne spuna ca nu avem bani de pensi de autostrazi de invatamant .. in timp ce ciordesc banii prin echipe de fotbal handbal si tot felul de afaceri dubioase .. verificati toate echipele sustinute din bani publici... vedeti cate sunt in insolventa ..

matematica simpla statul mareste cu 10-12% pensiile :)) batranul ce castiga 400 ron pe luna castiga acum cu 10-12% mai mult .. in timp ce nimeni cu functie cu o pensie de 50 -60k ron castiga acum cu 10-12% mai mult.. sa vedeti ce pensie va avea sarpele talpan (aka 3 fese una`n cap ) Pentru multe beneficii aduse armatei romane :D ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează