FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fotbalistul lui Dinamo acuzat că e fan al rivalei se apără! "Mama s-a speriat din cauza mesajelor primite" + ce spune despre debutul în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 09:52

Geani Crețu (18 ani) a debutat pentru Dinamo în victoria entuziasmantă în fața Craiovei, scor 3-0. Deși abia a strâns câteva minute în Liga 1, numele tânărului mijlocaș a apărut într-un scandal, legat de contul său de Facebook.

A avut mult de suferit și a dat explicații după ce fanii l-au asaltat pentru că în urmă cu câțiva ani a dat like mai multor pagini ale rivalei, FCSB, chiar și uneia "Anti Dinamo".

Jucătorul se apără însă și speră ca fanii să-l înțeleagă: "Eram copil când am dat like acelor pagini. Aveam 13-14 ani, nici nu mai știam de ele. Pe atunci nu aveam nicio legătură cu Dinamo. Nu vreau să fiu târât în astfel de lucruri. Gândul meu este doar la Dinamo, sunt aici și dau totul pentru echipa mea", și-a început fotbalistul discursul.

Geani s-a speriat, mai ales că mama sa a intrat în panică după ce a aflat că a primit mai multe mesaje de la dinamoviști: "M-a sunat mama de la Piatra Neamț. Era speriată, știa că am primit pe Facebook tot felul de mesaje urâte de la fani. Le cer scuze, vreau să mă creadă că sunt 100% pentru Dinamo. A trecut timp de atunci, sunt profesionist. Îi apreciez pe fanii lui Dinamo, sunt cei mai frumoși din România, vă rog să mă credeți că sunt bine intenționat".

"Am uitat de frig!"

Fotbalistul intrat pe teren în minutul 90 vorbește cu bucurie despre primele minute petrecute în Liga 1 în tricoul lui Dinamo: "Mi-e greu să descriu ce am simțit. Îi mulțumesc domnului profesor că mi-a dat această șansă. Speram să intru mai devreme, prin minutul 80, să am timp să arăt ce pot.

Am uitat și de frig. Cred că am fost mai emoționat la încălzire, când am intrat pe gazon am uitat de tot. Eram mai mult decât concentrat. Sper să fie începutul unei frumoase cariere la profesioniști", a mai spus tânărul mijlocaș care pe 12 ianuarie împlinește 19 ani.

Citește și:

FOTO Șocant! A debutat ieri la "câini", dar e fan FCSB și Gigi Becali » Urmărește subiectele anti Dinamo!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dogred10
dogred10  •  17 Decembrie 2018, 14:57

poate sa stea si cu gigi si mache in casa, atat timp cat isi face treaba pe teren si joaca perfect pentru Dinamo atunci nu ii va zice nimeni nimic.

cry_67
cry_67  •  17 Decembrie 2018, 13:36
Postat de vasy86le pe 17 Decembrie 2018, 12:53

Pai cine.. fituica, ca asa e jurnalismul in ziua de azi, numai dupa scandaluri si cancan, nici dracu nu stia de ce posteaza Giani Cretu pe facebook, dar na, asa e la noi..

Presa poate DISTRUGE sau RIDICA IN SLAVI fotbalistii... la noi e prea multa prostie si unii nu au ce face *** :)) ). Lasati baiatul in pace.. acum asta ii mai trebuie, abia a debutat si sa ii sara galeria in cap.. vezi Doamne ca tine cu Steaua.. asa si?! Presa de nimic ce avem! Asta sunteti.. zero absolut!!!! Sa va fie rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  17 Decembrie 2018, 12:53
Postat de mrtweaks pe 17 Decembrie 2018, 11:13

"Deși abia a strâns câteva minute în Liga 1, numele tânărului mijlocaș a apărut într-un scandal, legat de contul său de Facebook." - Oare cine a pornit scandalul? :))))

Pai cine.. fituica, ca asa e jurnalismul in ziua de azi, numai dupa scandaluri si cancan, nici dracu nu stia de ce posteaza Giani Cretu pe facebook, dar na, asa e la noi..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează