FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

EXCLUSIV FOTO A plecat de la Craiova vara asta și a suferit o accidentare horror la debut: "M-a tăiat, dar urechea e la locul ei"

FOTO: Instagram Gustavo
FOTO: Instagram Gustavo

Articol de - Publicat luni, 16 iulie 2018 16:45

Gustavo, brazilianul plecat în această vară de la U Craiova la Liaoning Whowin, a suferit o accidentare horror la debutul pentru formația chineză, 1-0 cu Zhejiang Yiteng. 

Acesta a fost lovit violent de un adversar, fiindu-i perforată zona de lângă urechea stângă. Fostul fotbalist al Craiovei a acceptat să vorbească pentru GSP.ro despre lovitura suferită.

"Revăzând faza, e destul de dureros, dar sunt ok. Un adeversar a sărit cu piciorul prea sus, gen kung fu, și m-a tăiat. A fost nevoie să fiu cusut, dar chiar sunt bine. Urechea e la locul ei, totul e în regulă", a dezvăluit Gustavo, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Brazilianul s-a arătat dezamăgit de înfrângerea Craiovei din Supercupa cu CFR, 0-1, dar e sigur că echipa lui Mangia se va regrupa pentru startul campionatului: "Sper ca și Craiova să-și revină și să înceapă campionatul cu deeptul", a declarat jucătorul care a înscris 19 goluri în 69 de meciuri pentr u Craiova în toate competițiile. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  16 Iulie 2018, 17:43

vino inapoi la Craiova pana nu iti mananca chinezii urechile

Vezi toate comentariile (1)
Comentează