FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV FOTO Ce a pierdut Dinamo: Tsakiris, afaceristul care a negociat cu Negoiță, se implică la un alt club din Liga 1 și a adus un fotbalist cu supercotă!

Georgios Koutroubis, primul din stânga, în timp ce Tsakiris e primul din dreapta 
// Foto: Raed Krishan +4   FOTO
Georgios Koutroubis, primul din stânga, în timp ce Tsakiris e primul din dreapta // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 10 februarie 2019 19:07

Afaceristul grec Konstantinos Tsakiris, cel care n-a reușit s-o preia pe Dinamo, s-a hotărât să ajute clubul din Ilfov și l-a adus deja la Concordia pe Georgios Koutroubis, fundaș cu o cotă foarte bună, dar care nu a mai jucat de 9 luni.

Armatorul grec Konstantinos Tsakiris, cel care a negociat cu Ionuț Negoiță preluarea lui Dinamo, nu a renunțat la ideea de a avea un club de fotbal în România, chiar dacă discuțiile cu șeful de la RIN au eșuat.

Conform surselor GSP, afaceristul elen a ajuns la un acord de colaborare cu Concordia Chiajna. În primă fază, Tsakiris va participa financiar la bugetul de transferuri și salarii al clubului, iar prima mutare a fost deja făcută. Grecul a ajuns în această seară în România împreună cu fundașul central Georgios Koutroubis, 28 de ani, care urmează să semneze astăzi cu locul 13 din Liga 1.

Salariu de 15.000 de euro

Conform acelorași surse, fundașul va avea un salariu lunar de 15.000 de euro pe lună. Jumătate din sumă va fi plătită de Tsakiris și jumătate de către Concordia Chiajna.

Cu toate că stoperul nu a mai jucat din 10 mai 2018, acesta este cotat în acest moment la 1,2 milioane de euro pe transfermarkt.

Grecul a evoluat ultima oară pentru Standard Liege, dar cea mai mare parte a carierei a petrecut-o în prima ligă din Grecia, la Panathinaikos sau AEK Atena.

Primul contact cu fotbalul

Cine e grecul care își face intrarea în fotbalul românesc? În 2006, la doar 35 de ani, Tsakiris cumpăra Panionios în schimbul a 3,5 milioane de euro, dar în 2011 ceda gratis acțiunile clubului din prima ligă elenă, nefiind în stare să mai susțină financiar echipa. 

Presa din Grecia scrie că afaceristul a investit în primul său sezon ca patron 5 milioane de euro, angajându-l ca antrenor pe germanul Ewald Lienen. Tehnicianul avea să ajungă mult mai târziu, în sezonul 2013/2014, și la Oțelul Galați.

Sub patronajul lui Tsakiris, Panionios și-a construit o bază de pregătire nouă la marginea Atenei și a făcut câteva transferuri interesante cum ar fi legenda lui Inter Milano, Alvaro Recoba, sau Fabian Estoyanoff, jucător legitimat la Valencia în perioada 2005-2008.

"Domnul președinte Cristi Tănase m-a sunat de nenumărate ori și într-un final m-a convins să vin aici. Am jucat la un nivel bun, dar în ultimele 6 luni am stat pe bară pentru că am avut niște probleme contractuale. Sper să îmi reintru rapid în ritm și să ne salvăm de la retrogradare. Ăsta este obiectivul meu" Georgios Koutroubis pentru GSP.ro

Întrebat de reporterii GSP dacă investește la Chiajna, omul de afaceri grec Tsakiris s-a limitat să exclame în română: "Doamne ferește!". Mai mult, în momentul în care a văzut fotoreporterul GSP s-a depărtat de jucător pentru a nu apărea în același cadru cu fotbalistul pe care l-a adus.

122 de meciuri și 3 goluri a bifat Koutroubis în prima ligă elenă

500.000.000 €este suma la care e estimată averea lui Tsakiris

Cariera lui Koutroubis

 statistica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
peluza
peluza  •  11 Februarie 2019, 00:30
Postat de gabryel28 pe 10 Februarie 2019, 22:27

Fundas central foarte bun, care nu a mai jucat de noua luni :))))))))))))

Tu nu vezi ca nicio echipa serioasa nu se mai atinge de rebuturi? Matel de la Dinamo Zagreb la Chiajna sau unde a semnat si ala.

peluza
peluza  •  11 Februarie 2019, 00:29

Ce fotbalist de 2 lei, nu are niciun meci pentru Grecia si e mare fotbalist! Tinand cont ca m-am uitat la niste meciuri ale Greciei absolut mizerabile, si erau de mijloc. Iar nationala lor este sub cea a Romaniei de cativa ani.

danirovl
danirovl  •  10 Februarie 2019, 22:53

:)))) astia au venit sa rupa pariurile...marii investitori:)))...toti bezmeticii sunt investitori ...rau am ajuns!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează