FOTBAL  »  Superliga  »  PENALIZARE 24 DE PUNCTE

EXCLUSIV FOTO Documentul care o poate "îngropa" pe CFR la TAS » Cum îşi poate apăra FRF decizia

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2015 15:41

Lui CFR Cluj i-au fost luate 24 de puncte în luna februarie de Comisia de Disciplină a FRF, în urma neachitării datoriilor către 5 jucători.

Datoriile către Vasile Maftei i-au costat pe ardeleni 8 puncte, în timp ce pentru Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora au însemnat cîte 4 puncte în minus fiecare.

FRF îşi poate apăra decizia de la Lausanne cu un document-surpriză, despre care Gazeta Sporturilor a informat azi în ediția tipărită!

La începutul anului, într-o adresă trimisă către Comisia de Etică şi Disciplină, preşedintele Iuliu Mureşan îşi lua angajamentul că obligaţiile financiare către foştii jucători vor fi îndeplinite după primirea banilor din drepturile TV. Ceea ce nu s-a întîmplat!

Contactat telefonic, Iuliu Mureşan, fostul preşedinte al lui CFR Cluj, n-a dorit să răspundă întrebărilor, invocînd că "eu nu mai dau interviuri".

Mai jos este prezentat documentul care ar putea atîrna decisiv în încercarea lui CFR Cluj de a-și mai recupera punctele:

 document1

document2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
elsopotyi
elsopotyi  •  14 Mai 2015, 10:36

E trist.

wb.poli1945
wb.poli1945  •  14 Mai 2015, 01:00

Cred că ştim cu toţii că CFR merge încet, dar sigur pe calea Urziceniului. Banul dictează şi distruge.

manty_one
manty_one  •  14 Mai 2015, 00:15
Postat de mircea_cjn pe 13 Mai 2015, 20:13

Este evident ca CFR a avut si are probleme financiare - se poate intampla oricui, chiar Stelei daca Becali intra iar la mititica (pe probleme avicole, nu pe ovine). Insa reaua intentie si ura nesfarsita a *** ciobanului : LPF, Steaua si GSP este uriasa !!!!!! CFR a facut cerere de intrare in insolventa, Tribunalul a aprobat cererea. Pana cand Tribunalul au printat efectiv hotararea sa poata fi transmisa prin fax la LPF, LPF s-a intr-unit de urgenta si a depunctat CFR cu 24 de puncte !!! Cu jumatate de ora inainte de a afisa tribunalul hotararea , intelegeti ???!! La TAS CFR a trimis decizia cu ora la care tribunalul a aprobat intrarea in insolventa, care e ....anterioara orei la care gasca de la LPF s-au intrunit, asa ca CFR in mod sigur va recapata cele 24 de puncte. O marsavie pusa la cale de Steaua + LPF! Se vede treaba ca Domnul nu-i va ajuta pe Steaua, va pierde campionatul.

***...***u....cum sa fie implicata Steaua in problema asta a voastra? Doamne mare e gradina ta!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează