FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // FOTO Portretul lui Adrian Stoian: de la vicii, la iubirea pentru Craiova » Cine e jucătorul care reprezintă lovitura iernii pentru FCSB

Adrian Stoian și Daniela iubesc marea +3   FOTO
Adrian Stoian și Daniela iubesc marea

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 09:00

Adrian Stoian, noul transfer de la FCSB, este descris de amici ca un tip nonconformist, un bun camarad și un tip altruist.

  • Corespondență GSP din Spania

FCSB pare să fi dat lovitura iernii până acum pe piața transferurilor, prin transferul lui Adrian Stoian, mijlocașul care va face 28 de ani luna viitoare și care are zece ani petrecuți în Il Calcio, la diverse echipe de Serie A și de Serie B.

Afacerea s-a făcut rapid, mai ales că și olteanul voia să aibă o altă motivație decât aceea de a se lupta cu Crotone (18 din 19 echipe) pentru menținerea în liga secundă italiană. 

În afara caracteristicilor sportive - 95 de meciuri în Serie A și-n atenția echipei naționale -, mijlocașul care poate juca și-n centru, și-n banda stângă este recomandat ca fiind un bun camarad și un team player.

Chiar dacă are viciul tatuajelor, ieșind în evidență cu cel al siglei Craiovei de pe brațul stâng, ori o lampă a la Aladin pe pumnul drept și emoji cu smiley pe cel stâng, Adrian strânge aprecieri pozitive din partea celor care îl cunosc.

"Este un băiat de gașcă, nu doar un bun fotbalist. Știe să se lupte pentru prieteni, pentru echipă, are caracteristici de luptător. Și este un tip modest, pune interesul celor apropiați pe primul plan", l-a caracterizat Bogdan Lobonț. 

Plecarea sa din Italia a adunat multe comentarii de prietenie pentru el în social media. Craiovean la origine, Stoican a recunoscut că a făcut acest pas și pentru familie. Cu logodnica sa, Maria Daniela, pe care o numește "big boss" sau "my beautiful boss", are un băiețel, Hector, de două luni. Cei doi au o relație solidă și amicii spun că mijlocașul se simte împlinit de atmosfera de acasă.

"Este foarte dedicat familiei, tocmai de aceea a ținut să se întoarcă în România, pentru a fi aproape și de părinți, ca împreună cu toții să-i poată oferi celui mic confortul de a crește fericit. Tatăl lui l-a crescut de mic în spiritul Universității Craiova, fiind din oraș, dar i-a oferit sprijin să se ridice pe propriile picioare. Același lucru vrea să-l facă și el cu băiețelul lui. Chiar ne spunea că de-abia așteaptă să-l aducă pe cel mic la stadion, din primăvară, ca să prindă dragoste de fotbal", au povestit amicii din Bănie ai noului stelist. 

Cu amicii din Italia, la o bere, în ziua liberă

Cu jumătatea sa, Daniela, la nunta unor prieteni, îmbrăcat nonconformist

Oltean get-beget, Stoian are apărători personalizate cu sigla Universității Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Ianuarie 2019, 11:58

Aha! Dacă te îmbraci in stil Charlot se cheamă că ești nonconformist! :)))

zizu
zizu  •  18 Ianuarie 2019, 10:11

Să nu mai zică oltenii că nu sunt capete prea plecate la becali! Sar în sus de 2 metrii când vreun jucător de la ei pleacă la dinamo, dar tac mâlc când le ia becali din jucători

bodrin
bodrin  •  18 Ianuarie 2019, 10:00

Incă unul, care se sufoca în serie B, a venit acasă ca să se relaxeze plătit regește...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează