FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV FOTO Șoareci în camerele juniorilor de la Dinamo » Mărturii incredibile din cantonamentul fotbaliștilor: "Stăteam în condiții mizerabile!" + Prima reacție a oficialilor dinamoviști

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2017 09:28

Adrian Mitea, 21 de ani, junior la Dinamo timp de 7 ani, lansează o serie de acuze extrem de dure la adresa clubului din Ștefan cel Mare!

  • Tânărul a pus la dispoziția GSP.ro imagini cu un șoarece aflat în camera unde era cazată echipa de juniori B a lui Dinamo în urmă cu doi ani;
  • Mitea susține că echipa din care făcea și el parte efectua cantonamentul într-o încăpere mizerabilă din interiorul Water Park;
  • Mai mult, Mitea spune că în camera unde se afla alături de alți colegi de-ai săi a fotografiat un șoarece care se plimba nestingherit.

"Ne-au cazat într-o încăpere din Water Park. Stăteam în niște condiții mizerabile, locuiam cu muncitorii de acolo. Am avut și un șoarece în cameră, au fost și alți colegi de față când am făcut pozele. Totul s-a întâmplat acum 2 ani", a declarat Adrian Mitea pentru GSP.ro.

soarece 1

Un alt junior, aflat în cameră în acel moment, a confirmat pentru GSP.RO faptul că pozele sunt reale, însă a dorit să-și păstreze anonimatul:

"Da, astea sunt pozele făcute când eram și eu în cameră! Eram mai mulți. Ce-aș mai putea spune? Dormeam cu șobolanul la capul meu, că ăla nu era un simplu șoricel".

Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, a reacționat: "Copiii stau în condiții foarte bune. Se fac eforturi foarte mari pentru ca ei să aibă 3 mese pe zi și să stea la hotel de 4 stele. Au toate condițiile să facă performanță. Restul sunt răutăți".

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
bakunin
bakunin  •  16 Martie 2017, 00:16
Postat de zizu pe 15 Martie 2017, 16:02

il confunzi cu adi pompa....e la fel de gras si peltic

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  15 Martie 2017, 16:02
Postat de bakunin pe 15 Martie 2017, 15:54

Nu e soarece, bre; e patrick petre care-si facea antrenamentul fizic

il confunzi cu adi pompa....e la fel de gras si peltic

bakunin
bakunin  •  15 Martie 2017, 15:54
Postat de ion2010 pe 15 Martie 2017, 14:39

Gabi Raduta asta ne crede limitati? In poza se vede clar soarecele si el ne vorbeste de conditii de 4 stele si de rautati? Pai cum sa nu va bata Viitorul in orice finala de juniori daca sunteti condusi de unul care are bucurii la mamici?...

Nu e soarece, bre; e patrick petre care-si facea antrenamentul fizic

Vezi toate comentariile (82)
Comentează