FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // FOTO+VIDEO Riccardo Piscitelli și Kevin Bru au sosit în cantonamentul „câinilor”! Montini: „Ragazzo, ia Dinamo în serios! Poți deveni un star” 

Riccardo-Piscitelli-Kevin-Bru-sosire-cantonament-Dinamo +5   FOTO
Riccardo-Piscitelli-Kevin-Bru-sosire-cantonament-Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 22:16

Riccardo Piscitelli (25 de ani) a sosit în cantonamentul „câinilor” de la Marbella, alături de Kevin Bru (30 de ani), iar Montini i-a făcut instructajul conaționalului său.

Kevin Bru, mijlocaș central căpitan al naționalei statului Mauritius, și Riccardo Piscitelli, portar italian crescut la juniorii lui Milan, au sosit în cantonamentul de la Marbella, iar de mâine se antrenează sub comanda lui Neagoe. Pentru ca poimâine seară să joace în amicalul cu Wigan.

La sosirea în cantonament, Piscitelli s-a interesat de semnificația câinilor de pe stema lui Dinamo și a promis că va citi mai mult despre istoria clubului.

„E oportunitatea vieții lui”

Mattia Montini a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor discursul pe care i l-a ținut compatriotului său, pe care l-a așteptat ca pe pâinea caldă, mai ales că are cu cine vorbi acum în limba maternă.

„I-am spus lui Riccardo atunci când m-a întrebat despre Dinamo: «Ragazzo, trebuie să iei clubul acesta al naibii de serios! Trebuie să iei acest transfer ca oportunitatea vieții! Dacă joci bine la Dinamo, te simți ca un star». Eu, unul, am jucat două-trei meciuri la început, am făcut-o bine și m-am simțit ca o vedetă. Jurnaliștii m-au căutat, oamenii la mall mă știau, mă opreau pentru poze. La Dinamo se câștigă un statut deosebit dacă ești bun”, a povestit golgeterul roș-albilor.

Ce vrea Mister

Și Eugen Neagoe, care mai așteaptă în acest weekend rezolvarea mutărilor lui Brito și Baez, dacă nu Mrlzjak, este mulțumit de concurență: „Mă bucur că am reușit să-l aducem pe acest portar, discutam deja de două săptămâni. Ca și pe Kevin Bru, pe care l-am dorit foarte mult, și pe Riccardo l-am adus ca să fim mai puternici, nu am făcut mutări ca să fim activi pe piața transferurilor sau să scoatem pe cineva din echipă. Vrem să avem un lot mai puternic decât a fost și echipa să arate mai bine. Avem doi portari de valori apropiate, e lucru bun pentru Dinamo”. 

Piscitelli a reacționat la rândul său: „Am citit chiar la voi, pe site, că Mattia Montini mi-a zis că sunt Spiderman. M-a amuzat, mi-a plăcut, chiar dacă nu am un personaj preferat din filme sau din benzi desenate. La Dinamo trebuie să fim o echipă de supereroi, nu doar unul, ca să readucem clubul în elita României. Mă voi documenta cu istoria «câinilor», primul lucru ce m-a interesat a fost legat de emblema cu cei doi câini. Trebuie să fim la fel ca ei, ca oamenii care au făcut istorie, ca fotbaliștii ce au scris cartea sportului. Iar dacă tot suntem câini, să mușcăm!”

„Piscitelli e un portar bun, l-am urmărit și eu, și toți cei din staff, inclusiv Danciu, Prunea. Mi-am dorit concurență mare, nu există numărul 1, cine intră în poartă trebuie să apere foarte bine”Eugen Neagoe, antrenor Dinamo

„Riccardo în trei cuvinte: un prieten, un profesionist și «Spiderman», cum ți-am mai zis. Sare din bară în bară! O să fie o concurență deosebită cu Cătălin, amândoi vor putea ajuta enorm echipa”Mattia Montini, atacant Dinamo

75% este procentajul minutelor jucate de Piscitelli la Carpi, ediția trecută, în Serie B

 

 

VEZI ȘI:

VIDEO // Ricardo Grigore a ajuns în cantonamentul lui Dinamo: „Ce am trăit la Euro nu credeam că există în fotbal” + Compară experiența cu o finală de Liga Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
doomsday2000
doomsday2000  •  29 Iunie 2019, 10:40
Postat de gicab pe 29 Iunie 2019, 07:04

Și la fcsb se câștiga un statut bun... argat șef

mey Goofy în gumari, pe tine nu te interesează care-i treaba și ce valoare au noii veniți, dă-i cu fcsb înainte

gicab
gicab  •  29 Iunie 2019, 07:04

Și la fcsb se câștiga un statut bun... argat șef

Vezi toate comentariile (2)
Comentează