LIGA 1  ·  ASTRA

EXCLUSIV Gabi Tamaș nu scapă de probleme! Nu va primi cartea verde nici în următoarea perioadă

Articol de — Marti, 13 August

Astra spera ca Gabi Tamaș să-și fi rezolvat toate problemele cu avocații din Israel și cu Hapoel Haifa, după ce românul a transferat suma de 60.000 de euro clubului israelian pentru a plăti avocații și pentru a achita chiria locuinței unde a locuit, însă lucrurile nu stau deloc așa. În această sumă au intrat și cei 20.000 de euro pentru transferul jucătorului. Cartea verde nu va ajunge atât de repede cum credeau cei de la Astra!  

Avocatul Shauli Cohen, cel care a deschis dosar la executarea silită, a declarat în urmă cu câteva minute pentru GSP.ro: „Am acceptat ca avocatul Eitan Soler să fie plătit cu 55.000 de șeceli în loc de 63.000 (15.000 de euro), dar cu condiția să primească imediat banii, nu în rate cum se stabilise când Tamaș era la echipă. Știm că și-au primit banii de la jucător. Ei vor să facă afaceri pe banii noștri?”. 

Directorul general de la Hapoel Haifa e de acord să dea banii, dar în cinci rate, lucru cu care avocatul Shauli Cohen n-a fost de acord. Din punctul acestuia de vedere, avocații continuă să nu-i dea voie lui Gabi Tamaș să joace și chiar spune că-l vor da în judecată dacă nu se va rezolva problema. 

Tamaș va trebui să ia legătura cu fosta lui echipă pentru a interveni și avocatul să-și primească suma pentru a primi cartea verde.

Citește și:

Răzvan Marin, de neoprit! Ce au descoperit olandezii după meciul lui Ajax e fantasticBecali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (3)

breitner  •  13 August 2019, 19:25
Postat de dinu333 pe 13 August 2019, 17:16

Vin cu o idee si anume, viata extrasportiva cu probleme ar trebui sa fie penalizata la prima abatare cu galben si apoi cu rosu, la a doua abatare sau a treia abatare. Iar daca ai luat rosu nici un club nu mai are voie sa te legitimeze.

Club de fotbal sau de altceva? Tamas e "legitimat" la mai multe cluburi (nu numai de fite)!

dinu333  •  13 August 2019, 17:16

Vin cu o idee si anume, viata extrasportiva cu probleme ar trebui sa fie penalizata la prima abatare cu galben si apoi cu rosu, la a doua abatare sau a treia abatare. Iar daca ai luat rosu nici un club nu mai are voie sa te legitimeze.

breitner  •  13 August 2019, 14:20

Tamas mai stie fotbal, problema e daca mai are timp si pentru asa ceva!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×