FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Gazeta publică dialogul halucinant dintre Gâlcă şi Bourceanu! A şocat vestiarul

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 11:30

Ziarul Gazeta Sporturilor publică astăzi, în exclusivitate, dialogul brutal avut de antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, şi Alex Bourceanu, mijlocaşul defensiv al campioanei. Discuţia poate fi citită integral în ziar sau pe platforma Gazeta Digitală

Implozie la Steaua. Haosul din jocul echipei în acest început de an s-a prelungit, la o scară mult mai mare, în relaţia antrenor-jucători. Alex Bourceanu şi Costel Gâlcă au avut o ceartă violentă chiar în vestiar, după meciul pierdut de campioană la Tg. Jiu, iar mijlocaşul n-a mai făcut parte din lotul cu care Steaua a abordat aseară disputa cu Ceahlăul.

Iată doar o parte din replicile aruncate de cei doi, aflate în exclusivitate de GSP!

Bourceanu: "După ce că mă faci de c...t la fiecare meci, mă pui să mă încălzesc cîte 20-30 de minute, de parcă aş fi un copil, acum vii şi îmi reproşezi numai mie înfrîngerea"
Gâlcă: "Îţi reproşez pentru că tu eşti vinovat!"
Bourceanu: "Atunci, din acest moment eu nu voi mai juca un minut la Steaua cît timp tu o să fii aici antrenor. Să-ţi iei gîndul că te mai poţi baza pe mine"

Dialogul integral este EXCLUSIV în Gazeta Digitală! Află cine a avut ultimul cuvînt şi care au fost consecinţele! Detalii exclusive din culisele Stelei!

NU RATA tot în ziarul de astăzi:

» Rapid, în pericol! Doar 3 jucători şi-au primit salariile!

» Ţintele Stelei, Anton şi Roman, au un preţ imens: 1,5 milioane de euro!

» Răsturnare spectaculoasă de situaţie » Te baţi să te salvezi de la retrogradare şi te trezeşti că participi în Europa League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (96)
muncaladomiciliu
muncaladomiciliu  •  21 Martie 2015, 15:59

Comentariul tăCele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]...

thefisherking
thefisherking  •  20 Martie 2015, 10:12

Ma indoiesc ca Galca i-ar fi reprosat lui Bourceanu pierderea meciului. I-a reprosat greseala de la golul trei, care a anulat orice sansa de revenire. In fond, la cata inteligenta denota Bourceanu, trebuie sa-i deseneze cineva unde greseste. E un jucator cel mult mediocru, pe care agresivitatea pozitiva si pregatirea fizica l-au ajutat sa se impuna candva. Acum nu mai are benzina si e normal sa fie frustrat, dar nu te apuci sa-i reprosezi antrenorului ca te face de rahat si nu te titularizeaza, cand tu vii din postura de accidentat si dispensat cu bucurie de catre o echipa de doi lei din Turcia. E mereu ultimul la minge iar pasele lui simple sunt dezastruoase. Ce ar vrea?

valiro
valiro  •  20 Martie 2015, 09:31
Postat de sibelius pe 19 Martie 2015, 20:36

Corect! Pe Bourceanu il bagi daca crezi ca ai nevoie de el, sau nu-l bagi. Nu-ti bati joc de el si nici nu te astepti sa fie reincarnarea lui Sinmartean.

Si daca il bagi ca ai incredere in el si el da pasa la adversar care da gol ? Asta e Bourceanu, aparent e bun, dar in realitate, te convingi ca nu mai poate. Dupa cum s-a vazut, mai util a fost Breeveld, care a pasat mai bine si mai ofensiv decat Bourceanu.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează