FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV George Țucudean refuză un salariu de un milion de euro! Ultimele noutăți despre transferul golgeterului lui CFR

George Țucudean
George Țucudean

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 18:23

George Țucudean (27 de ani), golgeterul lui CFR Cluj și cel mai bun fotbalist român al anului 2018 în Ancheta GSP, negociază în aceste momente cu mai multe formații. 

Nantes, formație la care evoluează în acest moment și portarul Ciprian Tătărușanu, părea favorită în a-l achiziționa pe Țucudean. Transferul a intrat în impas din cauza sumei pe care „canarii” sunt dispuși să o ofere. 

Nantes oferă în acest moment doar 800.000 de euro, existând semnale că ar putea plusa până la un milion de euro. Suma nu satisface dorințele conducerii campioanei.

Țucudean mai are o ofertă și din Emirate. CFR ar primi de acolo 1,8 milioane de euro, cu salariu de un milion pentru vârful naționalei, însă atacantul nu ia în calcul transferul în acea zonă.

De asemenea, despre Lyon și despre rușii de la Rostov și Zenit s-a mai scris în ultima perioadă că ar fi interesate de atacant. 

3.000.000 €este cota lui Țucudean în acest moment

Vezi și: 

Încă o fumigenă a lui Gigi Becali? Are pe listă un jucător de la CFR Cluj: "Poate o fi unul, dar am uitat cine"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
daniaania
daniaania  •  11 Ianuarie 2019, 10:52

Tucudean nu are nevoie de bani, iar CFR nu vrea sa-l vanda pe nimic. Avem nevoie de el si la nationala.

valiza.epo
valiza.epo  •  11 Ianuarie 2019, 10:25

Tucudean nu depinde de banii din fotbal asa ca isi poate permite sa accepte sau sa refuze oferte ce par foarte bune. Vrea sa fie aproape de Nationala si sa mearga, daca e cazul, intr-un campionat puternic, unde sa joace fotbal.

ray51
ray51  •  11 Ianuarie 2019, 10:12

George T. ramai la CFR pana la vara. De fapt inca 3 luni de campionat. Iti va creste valoarea si mentalitatea de invingator. Sunt sigur.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează