FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ZESTAFONI 1-0

EXCLUSIV Geraldo are ruptură musculară şi stă pe tuşă minimum o lună şi jumătate

Geraldo riscă să piardă startul sezonului +2   FOTO
Geraldo riscă să piardă startul sezonului

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 12:21

UPDATE // Geraldo a efectuat în această dimineaţă un control amănunţit, iar verdictul este extrem dur: ruptură musculară la coapsă, iar perioada în care va lipsi de la antrenamente este de aproximativ 5 săptămîni! Brazilianul va pierde astfel startul campionatului, programat pe 22 iulie. În mod normal el va lipsi cel puţin la primele două etape, dar are şanse să revină la pregătiri pentru etapa a 3-a, amînată de Ligă pentru jocul amical cu Argentina.

Geraldo va efectua azi o rezonanţă magnetică pentru a vedea cît de mare este ruptura musculară.

Meciul amical disputat de Steaua aseară, în compania georgienilor de la Zestafoni, a adus două momente extrem de interesante pentru fanii roş-albaştrilor. Primul a fost golul marcat de Leandro Tatu, aflat la prima prezenţă în tricoul Stelei, dar şi mai importantă e accidentarea lui Geraldo.

Acesta este suspect de ruptură şi riscă să piardă chiar şi al doilea stagiu de pregătire din Austria şi, implicit, startul sezonului viitor.

Portughezul devenit piesă de bază în echipa roş-albaştrilor a fost introdus pe teren în partea a doua a meciului, Ronny Levy preferînd să-l lase pe bancă în debutul meciului din cauza unor probleme medicale. Totuşi, lusitanul nu a apucat să joace, pentru că imediat după ce a intrat în teren s-a prăbuşit pe gazon şi a cerut intervenţia medicului.

Întîmplarea l-a lăsat cu gura căscată pe Galamaz, cel care fusese înlocuit. Aflat în drumul spre vestiare, acesta a primit acceptul arbitrului de a se întoarce pe teren.

În lotul Stelei mai sînt alţi 4 fundaşi centrali: Galamaz, Iliev, Gardoş şi Martinovici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
digynho
digynho  •  24 Iunie 2011, 14:03

Frate....Vinovatul este terenul ala(baltoaca) Geraldo intra pe teren..vine o minge pe el...degeaza spectaculos pe spate.....Aluneca din cauza baltoacei.....cred ca ii ramane piciorul.in gazon...si face ruptura....foarte simplu...Chiar am fost atent la el...asa am observat

dinu21
dinu21  •  24 Iunie 2011, 12:44

Doar o parere, cred eu ca e timpul sa cam plece de la echipa medicul Radu Paligora.

raul4steaua
raul4steaua  •  24 Iunie 2011, 12:31
Postat de alpin pe 23 Iunie 2011, 23:13

Te pomenesti ca la pus Levy sa alerge!?! Se poate???

Nu mai ai creativitate, vezi ca iti dezamagesti fanii

Vezi toate comentariile (10)
Comentează