FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Gest surpriză al fotbaliștilor dinamoviști, înaintea meciului cu FCSB » Cum a reacționat Mutu

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 20:21

Dinamoviștii au decis după antrenamentul din această seară de pe arena din "Ștefan cel Mare" să intre cu toții, 25 de jucători, în cantonament, înaintea partidei cu FCSB de luni!

Cosmin Contra a fost impresionat de inițiativa fotbaliștilor, aceștia transmițându-i antrenorului că vor să arate atașament față de colegii care vor intra mâine seară să joace pe Național Arena în episodul 170 al Derby-ului de România.

Chiar și fotbaliștii cu probleme medicale, precum Brănescu, Bumba și Corbu, au însoțit echipa în cantonamentul de la Săftica.

Adrian Mutu, directorul general al echipei, a declarat pentru GSP.RO: "Acest gest al jucătorilor arată unitate de grup. Cosmin Contra mi-a confirmat că este decizia lor, a fotbaliștilor, ei au vrut să fie împreună în cantonamentul de la Săftica.

Bravo lor! Asta demonstrează că la Dinamo este o familie unită. Acum, sperăm să fie aceeași mobilizare și pentru meci. Iar Dinamo să învingă în Derby de România".

  • Meciul dintre Dinamo și FCSB se joacă luni, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și:

VIDEO + FOTO Fanii dinamovişti au făcut spectacol înaintea partidei cu FCSB » L-au convins pe Contra: "Sunt aproape de a rămâne"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează