FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

EXCLUSIV Ghencea OK, dar Dinamo NU! Ultimele informații despre modernizarea stadioanelor din Capitală

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 09:40

Oficialii Companiei Naționale de Investiții vorbesc pentru prima oară despre situația celor patru arene care urmează să fie modernizate pentru Europeanul din 2020.

Bucureștiul e oraș gazdă pentru organizarea Euro, dar până acum nu s-a făcut nimic în ceea ce privește modernizarea stadioanelor alese.

Explicațiile oficiale de la CNI

1. Steaua: în curs de finalizare studiu de prefezabilitate, s-au propus două variante, urmând ca MApN să aleagă una dintre acestea, demolare totală sau păstrarea tribunei oficiale;
2. Dinamo: până la această dată nu a fost predat amplasamentul către CNI;
3. Rapid: în curs de finalizare studiu de prefezabilitate și obținere avizelor specifice;
4. Arcul de Triumf: s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal, se afla în curs de actualizare studiu de prefezabilitate inițial și armonizarea acestuia cu cerințele Euro.

Cumpără ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau accesează platforma Gazeta Digitală pentru a afla ce spun oficialii statului despre noile proiecte și declarațiile lui Nicolae Badea despre situația de la Dinamo!

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
zendhost
zendhost  •  10 Februarie 2017, 01:17

abia astept sa merg si sa privesc un super-meci pe stadionul lui FC Sportiv! intr-adevar, e saracie mare pe Sos. Stefan cel Mare, unde se afla Groapa, numita de rau voitori Stadionul DINAMO. Am inteles ca e si o cerere in curs de re-denumire a statiei de metrou Stefan cel Mare in statia DINAMO. Eu sper sa nuuu se intample asa cevaaa. Ar fi oribil, mai ales pentru fanii FC Sportiv. Bat in lemn. Muriti, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  09 Februarie 2017, 19:10

Asa cum scriam cu câteva zile in urma, comentând comunicatul CSA referitor la stadiul lucrărilor, avem planuri, variante si studii de fezabilitate. Acum am primit si noțiunea de studiu de prefezabilitate. Avem o echipa neinfiintata a unui club neafiliat care va juca pe un stadion in stadiu de varianta a planului neacceptat. Așteptăm sa nu rămână ca patinoarul Flamaropol, doar demolat.

cainelup
cainelup  •  09 Februarie 2017, 14:56
Postat de steaua1986forever pe 09 Februarie 2017, 11:57

Cand ai aud pe saracii astia cum zic "stadionul Ghencea" ma apuca.....Pai groapa latratorilor se cheama "stadionul Stefan cel Mare" ? Au ei niste expresii din astea de 4 clase gen "derby de Romania", "stadionul Ghencea", "umilinta" si alte cuvinte specifice jurnalistilor certati cu scoala si cu limba romana.

Si mie ami vine an minte antelepciunea anaintasului Claudiu Raducanu, cind vad cum chinui tu linba romina .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează