FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Giannis Maniatis e jucătorul care trebuia să vină la Dinamo, dar a fost oprit de Papazoglou: are 10 trofee, printre care 6 titluri de campion

Giannis Maniatis // Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Giannis Maniatis // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 10:24

GSP.ro a aflat cine e jucătorul grec căruia Athanasions Papazoglou i-a transmis să nu vină la Dinamo, deși clubul se înțelesese cu el. Numele lui este Giannis Maniatis.

Mijlocașul grec în vârstă de 32 de ani urma să semneze cu Dinamo, dar Florin Prunea, președintele „câinilor”, a dezvăluit că din cauza lui Papazoglou transferul nu s-a mai realizat.

Giannis Maniatis poate juca pe posturile de mijlocaș central la închidere și fundaș dreapta. În prezent evoluează pentru grecii de la Panionios.

De-a lungul carierei a jucat pentru Panionios, Olympiacos, Standard Liege, Atromitos și Alanyaspor. Cele mai importante performanțe le-a realizat cu Olympiacos: 9 trofee.

giannis maniatis3
Giannis Maniatis în tricoul lui Olimpiacos // Foto: Guliver/GettyImages

„Am avut o discuție cu Papazoglou. Nu eram hotărâți în privința lui. Am vrut să transferăm un jucător din Grecia. Totul era în regulă, dar mi-a spus că a vorbit cu cineva de la noi și că suporterii amenință jucătorii. Domnul Papazoglou a fost cel care i-a transmis asta. L-am chemat în birou pe Papazoglou, i-am strâns mâna, dar văd că nu vrea să plece” Florin Prunea, la TV Digi Sport

10 trofee are în palmares Maniatis: 6 titluri de campion cu Olympiacos, 3 cupe ale Greciei și o Cupă a Belgiei cu Standard Liege

5.000.000 €a fost cel mai înalt nivel al cotei de piață a lui Maniatis, pe când evolua la Olimpiacos în 2014

ce știe să facă maniatis

50 de meciuria jucat Maniatis pentru naționala Greciei, reușind un gol

Citește și:

Motivul incredibil pentru care Dinamo a renunțat la Papazoglou: „Trebuie să vă spun povestea, suporterii vor să fim transparenți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
raikkonen79
raikkonen79  •  08 Iulie 2019, 13:17

Ciudat...i-au strans mana si tot nu vrea sa plece! Ce altceva iti mai poti dori in afara de o strangere de mana? Poate vreo 3 salarii.....

digei
digei  •  08 Iulie 2019, 12:59

Vedeti, asa te judeca un strain, il ameninti, nu te uita. Cine pierde? Dinamo.

olaru_andrei
olaru_andrei  •  08 Iulie 2019, 12:37
Postat de Dragan Ionel pe 08 Iulie 2019, 11:23

Sa recapitulam: Papazoglou refuza sa plece. Sa plece i-o cere conducerea, nu suporterii. Daca venea un compatriot, cu care nu ar fi fost in concurenta, evoluand pe posturi diferite, ar fi fost mai bine pt el. Deci, inca o intoxicare a presei cu o dezinformare a lui prunea facuta cu scopul de a-i crea o imagine proasta lui Papazoglou in fata suporterilor.

Nu este doar o intoxicare! Prunea chiar a declarat asta! Iar grecul l-a sunat pe Papazoglu sa-l intrebe de Dinamo...si a primit doar referinte negative, si Maniatis s-a retras din negocieri, logic! Si un jucator de nivelul lu' Papabranza asta e logic sa nu rupa contractul dupa o strangere de mana...ca singurele echipe care l-ar m-a accepta ar fi in L2 la noi sau in Rep Moldova , si acolo la retrogradare!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează