FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Gică Hagi e gata să schimbe totul la Viitorul: „Lucrez la proiectul pe următorii zece ani. Să ieșim în Europa și să câștigăm în România”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 22:00

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la o ediție specială de Crăciun a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Hagi a dezvăluit de ce are nevoie de acționari la Viitorul, cum l-a convins pe Mircea Rednic să semneze cu echipa sa și cine conduce echipa de la malul mării.

- Gică, deci acum tu ești focusat pe viitorul echipei și pe investitori. Cum ai vrea să fie?
- Să fie serioși, să susțină acest club și să facem un proiect mai bun. Când sunt lucrurile clare vom vorbi, acum nu. Cu noi acționari, clubul va fi mare! Eu v-am spus de multe ori că sunt mic. Eu vorbeam de club mereu. Suntem mici, nea Ovidiu. Ca să devenim mari, avem nevoie de conducere puternică, una care să sprijine proiectul pe următorii zece ani. Să ieșim în Europa și să câștigăm în România.

- Până la acționari, ți-ai adus un nou antrenor.
- Mircea a venit cu mare drag, e convins de ce face. L-am văzut încrezător și încercăm să-i creăm condiții așa cum trebuie să fie la toate cluburile. Adică antrenorul să antreneze și să nu aibă alte probleme. Jucătorii să n-aibă alte probleme, în afara terenului. Îi sprijinim, îi ajutăm, iar Mircea să fie inspirat și să facă formația să joace cel mai frumos fotbal, să aducă rezultate.

- Tu l-ai adus sau a venit propunerea de la Popescu?
- Eu am propus conducerii! Eu propun și voi propune cât timp voi fi. Și Gică are propuneri, e președinte, el decide! Eu am datoria cu directorul sportiv și cu partea tehnică să căutam soluții. Popescu e președintele clubului, eu sunt doar patron. El conduce Viitorul.

- Pare ca o glumă să spui asta.
- Nu, nu. Gică conduce cu șefii de departamente, eu mă duc la club doar din când în când. Dovadă că o lună mi-am luat concediu și plec la Ianis. Am oameni și am mare încredere în ei. Eu sunt acționar, vin din când în când la club, dar supervizez partea tehnică, chiar dacă nu sunt implicat.

- Eu știu de la cineva că tu erai zi și noapte acolo, verificai până și mingile!
- Academia e «copilul» meu și eu l-am dezvoltat. Și-acum se întâmplă la fel, bineînțeles! Vorbesc cu șeful bazei, sunt acolo mereu. Am grijă de tot, cum să nu. Mă văd cu Gică la săptămână, la lună, vedem rapoartele, discutăm despre lucruri. E clar că trebuie să știu, să fiu informat de tot ce se întâmplă la club. Acum însă trebuie să mai am grijă și de familie.

VIDEO Maftei, despre Ianis: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

CITEȘTE ȘI:

Marius Șumudică: „Mâine plec, țineți cont ce vă spun!” » Ce sumă uriașă a câștigat în Turcia

FOTO Mădălina Ghenea, idilă cu o vedetă din Serie A! Și-a părăsit logodnica pentru ea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
853246084756615
Marcel Popa  •  24 Decembrie 2020, 14:29

Mult succes Gica .

853246084756615
Marcel Popa  •  24 Decembrie 2020, 14:26
Postat de valu4ever pe 24 Decembrie 2020, 09:12

Fara ajutorul FRF.te zbateai in anonimat undeva prin ligile inferioare! Hagi,principalul tradator al candidatului Lupescu?

Acuzatii fara dovezi.

ucv1948
ucv1948  •  24 Decembrie 2020, 11:26
Postat de the.fixer pe 24 Decembrie 2020, 08:24

“Academia este copilul meu” Corect, un copil pe care l-ai manjit cu blaturi si omeni, un copil pe care l-ai impins in fata prin toate mijloacele tipic balcanice si romanesti: promovari dubioase din liga 3 in Liga 2 si din Liga 2 in Liga 1! Cupa, Campionat tot prin prietenii precum si salvarea de la retrogradare. De vede ca din Academie nu a iesit un singur jucator de fotbal cu rezultate decente, de vede ca Academia nu produce nimic pentru o Nationala puternica cat si pentru un Campionat puternic! Totul a fost o placere personala! Ca antrenor nu ai reusit si nu vei reusi niciodata domnule Hagi! Exemple sant copiii tai: Ianis si Academia!

Amice , istețimea ta este sublimă dar lipseste cu desavârșire ....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează