Comentarii (4)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  01 Ianuarie 2021, 16:26

lasa ca ne duce nea Mircica in playout! ce mi-era de la Barerra, da` sa ne vezi cu rednic ce taram piciorul in liga 1 ! dzica hadzi bate campii ca de obicei, una zice si alta face! vorbesti de promovare si formare de viitori fotbalisti si tu joci cu Dobrosavlevici,Artean,Matei si alti jucatori batrani,care de multi ani nu isi gasesc locul decat pe la echipe din partea de jos a clasamentului si nici la alea nu fac multi purici! daca tot ai academia si talente, promoveaza de acolo! afara de Luckassen nu cred ca merita nici unul din aia batrani adusi de peste tot sa ia fata copiilor aia din academie!

gado
gado  •  24 Decembrie 2020, 23:42

Pai nu ne spunea Hagi ca are sute de jucatori tineri care abia asteapta sa fie promovati la prima echipa ? Ca are nu stiu cati "dobrini" ? Unde sunt ? Echipa a inceput sa arate ca una obisnuita, care aduna ce arunca altii. Nu mai are nici un jucator nou promovat de ceva timp. Ce se intampla cu Academia ? In schimb are o mare dorinta : sa preia nationala ! Nu-l cauta nimeni ca antrenor, dar vrea la nationala mare a Romaniei ! Eu cred ca este foarte riscant sa fie numit la nationala ! Sa mai facem inca o incercare ? Mai bine mergem pe mana lui Radoi !

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  24 Decembrie 2020, 19:17

Cred ca totul se leaga de lipsa lui ianis. El e piesa fara de care viitorul nu va mai fi ce a fost si nici nu mai e. Never, Ever!!! Pacat ca se pierde lustruind si slefuind banci pe meleaguri straine... La noi ar fi superartist... Am avea si noi niste banci slefuite ca lumea... La cata experienta a capatat ar fi aur curat pentru viitorul si fotbalul romanesc!!!

godot
godot  •  24 Decembrie 2020, 14:32

Campania de achiziții absolut tembelă e problema. Au fost aduși străini bătrâni și mediocri, care au luat locul românilor mediocri și au blocat pe tinerii români de perspectivă.

Comentează