FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Gică Mihali e categoric în privința situației de la Dinamo: "Haideți să terminăm cu scuzele" » Ce jucător l-a "cucerit" în derby-ul cu FCSB

Mihali, dreapta, alături de Florin Prunea și Ionuț Lupescu
Mihali, dreapta, alături de Florin Prunea și Ionuț Lupescu

Articol de - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 15:32

Fostul stoper al ”câinilor”, Gheorghe Mihali, 52 de ani, spune că sunt șanse ca ”haita” să prindă un loc în primele 6 și consideră că echipa are calitate, în ciuda criticilor generale.

- Domnule Mihali, cum vi se pare Dinamo în ultima perioadă?
- Se observă clar o schimbare în bine de când a venit Rednic. Totuși, înainte echipa marca mai mult și își crea mai des ocazii de gol. Depinde cum privești lucrurile, pentru că la fel de adevărat este și că nu se mai primesc goluri. Dinamo se apără bine în sfârșit.

- Derby de România, 1-1 cu FCSB, cum vi s-a părut?
- Mi-a plăcut Dinamo în prima repriză, a fost mult peste Steaua și ca atitudine, și ca posesie. Golul primit i-a destabilizat puțin în partea secundă. Stau și mă gândesc, și tind să îi dau dreptate lui Rednic când spune că ai noștri puteau să câștige dacă aveam un atacant bun care să înscrie. A fost o șansă mare în acest meci ca Dinamo să câștige, dar asta este.

- Calitatea lotului cum vi se pare?
- Am spus și repet: Dinamo are un lot de play-off cel puțin! Haideți să terminăm cu scuzele că nu se investește la Dinamo și să nu ne mai plângem atât.

"Mi-a plăcut Sorescu"

- Nu simțiți nevoia de întăriri?
- Poate un atacant și un fundaș central.

- Vă place cineva în mod special din "haită"?
- E băiatul ăsta care a jucat fundaș dreapta, Sorescu. Mi-a plăcut foarte mult pe postul ăsta și trebuie să îl felicităm pe Rednic pentru că el l-a reprofilat acolo. I-ar trebui puțin mai mult tupeu să urce în atac, mai ales că el la bază e aripă ofensivă, dar repet, mi-a plăcut mult în meciurile cu Steaua și Voluntari.

"O să vedeți surprize!"

- Ce șanse are Dinamo să ajungă în play-off?
- Sunt doar 3 puncte până acolo, există șanse. Bine, așa și Chiajna are șanse, că e tot acolo, sunt mai multe echipe.

- Urmează un program greu pentru "câini".
- E adevărat, Viitorul și CFR sunt adversari dificili.

- Se poate mulțumi Dinamo cu remize în aceste jocuri?
- Sub nicio formă! Trebuie să bată tot. Dar nu îmi fac griji foarte mari pentru că, ați văzut, Craiova se mai încurcă, Astra la fel. În orice caz, dacă Dinamo va intra în play-off, o să vedeți după ce surprize va face această echipă. 

"Dinamo are nevoie în atac de un jucător valoros, în stilul lui Gnohere, care să nu stea decât în careu, să pândească gura porții" Gheorghe Mihali

"Suporterii să o lase mai moale cu contestatul conducerii, pentru că bani s-au investit, sunt salarii mari. Că jucătorii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor e altceva. Dacă nu era Negoiță, Dinamo avea soarta Rapidului, cădea prin liga a patra"Gheorghe Mihali

17goluri în 175 de meciuri a marcat Mihali pentru Dinamo în Liga 1

2titluri și 2 Cupe ale României a câștigat Mihali în tricoul lui Dinamo

 Vezi și: OFICIAL Dinamo a transferat încă un jucător! A crescut la AS Roma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  14 Noiembrie 2018, 23:31

O analiză corectă!Domnul Mihali are sânge de fighter în dânsul.Nu din aceeaşi "rasă" cu Dinu.Gică Mihali are pedigree-ul impecabil!!!Om puternic mental, care este perfect conştient de valoarea dânsului, şi nu se bate în piept cu vreo cărmidă, făcând caz de asta.Nu se plânge ca o babă frustrată, cum face Corneluş.Dinu tooot scheaună, vrând să lase impresia unui om citit şi competent.Se mai găsesc câțiva oameni mai sărăcuți cu duhul, care cred în elucubrațiile şi glumițele lui de margine de Bucureşti.Deh!Apucături de maidanez care face frumos când vede 100 de euro întinşi în dispreț de Giovanni Becali...Parcă-mi mai apare soarele pe stradă când văd DINAMOVIŞTI ADEVĂRAȚI!Aceleaşi lucruri le pot spune şi despre Rednic cel de acum!Omul are maturitatea şi inteligența necesare de a-şi pune'n practică ideiile...neplecând urechea la bârfele cu Strâmbu, sau alte clişee lansate de vreun neica nimeni.Baftă multă în lucrurile bune pe care vreți să le faceți pt Dinamo!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Noiembrie 2018, 17:25
Postat de ana_moura pe 14 Noiembrie 2018, 16:17

Este evident ca pachetul salarial la Dinamo este peste al multora din liga 1! Ca echipe a pierdut multe meciuri pe care putea di trebuia sa le castige, e altceva! E vina jucatorilor, in primul rand! Asta e!

nu joaca pachetul salarial. daca aduci jucatori care snt nepregatiti ai o sansa mica de tot sa-ti intre in ritm de la primele meciuri. asta inseamna sa nu faci pregatirea de vara cu echipa cu care joci in campionat. daca ne uitam ce echipe alinia Dinamo in pregatire si ce a folosit in campiont sunt foarte multi jucatori schimbati. apoi pe fiecare post s-au rotit jucatori. nici Gnohere, Nemec, Palic samd nu au jucat senzational la inceput, dar una e sa aduci 1-2-3 jucatori intr-un angrenaj de 7-8-9 jucatori care functioneaza si alta e sa ai doar 2-3 puncte fixe si restul sa-i schimbi si sa-i permutezi. Sa fim seriosi, la acest nivel e greu sa se faca diferenta din calitate individuala. cam toti sunt mai mult sau mai putin la acelasi nivel...diferenta se face prin ambitie si relatii de joc. asa s-a facut diferenta si cand a castigat CFR campionatul, si cand a castigat Astra, Viitorul sau Steaua samd. aceiasi jucatori s-au mutat la alte echipe unde nu a acut acealeasi relatii de joc si aceasi ambitie si au dat randament net inferior. Dinamo intre parcusul aproape dezastruos cu Andone si cel fenomenal cu Contra a adus 1 titular am impresia, pe Dielna. in rest tot aia erau. peste noapte poti schimba atitudinea, nu poti invata fotbalul.

ana_moura
ana_moura  •  14 Noiembrie 2018, 16:17

Este evident ca pachetul salarial la Dinamo este peste al multora din liga 1! Ca echipe a pierdut multe meciuri pe care putea di trebuia sa le castige, e altceva! E vina jucatorilor, in primul rand! Asta e!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează