FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali a reacționat după discuția cu Mircea Lucescu: „Mi-a zis că vine și m-am bucurat”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 17:38

Gigi Becali a reacționat după ce Mircea Lucescu (74 de ani) i-a dezvăluit azi directorului GSP, Ovidiu Ioanițoaia, că a fost sunat de patronul FCSB. (Detalii AICI)

„L-am sunat pe Mircea Lucescu ca să cer referințe despre un jucător pe care el îl cunoaște bine. Mi-a zis că vine la meciul nostru, m-am bucurat.

L-am sunat pe Vali Argăseală să-i rezerve o lojă, dar acum e de neatins Mircea Lucescu. L-am chemat și la o cafea, dar poate că cei care au scris știu ei ceva mai multe și vom vedea (n.r. râde)”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Gazeta a mai dezvăluit azi că Il Luce are o superofertă de a o prelua pe Dinamo Kiev și că vineri va pleca în Ucraina pentru a asista a doua zi la derbyul cu Șahtior. Cu această ocazie, va da și un răspuns final clubului alb-albastru. 

FCSB se află în pline căutări pentru un „principal”. După refuzul lui Toni Conceicao, în presă a apărut informația că Gigi Becali l-ar fi pus pe listă și pe Ilie Poenaru, antrenorul lui Clinceni. Contactați telefonic însă, nici patronul FCSB și nici tehnicianul nou-promovatei nu au confirmat că ar fi în discuții. 

Citește și:

EXCLUSIV Mircea Lucescu a vorbit cu Becali! + Oferta incredibilă de la Dinamo Kiev pe care o ia în considerare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  08 August 2019, 06:58

George Becali este in corzi, aproape de KO , asa se intampla cand terfelesti imaginea colaboratorilor si cand te crezi "razboinicul luminii"...doar te crezi !

581534618615543
Robert Ivan  •  07 August 2019, 21:18

Mircea Lucescu daca vine la FCSB casiga tot campionat si cupa Romaniei, daca GIGI nu se ocupa de echipa prin telefon sau prin sifonari.

foresta_dudelange
foresta_dudelange  •  07 August 2019, 20:21

Mircea Lucescu, acum iti poti indeplini visul! Ai zis ca ai vrut sa antrenezi Steaua, si nu te-a lasat ceausescu. Du-te in liga 4 la csa, ca sunt fo 15 (plus conturi clone), care zic ca, maramite, aia-i Steaua. steaua prostilor

Vezi toate comentariile (31)
Comentează