FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali anunță: „Doar așa vine Marius Șumudică” » Ce răspuns a primit patronul FCSB

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 11:43

Marius Șumudică, 48 de ani, pare tot mai aproape de FCSB, după ce Gigi Becali a anunțat că-l va demite pe Mihai Teja.

Gigi Becali a declarat pentru GSP.RO că venirea lui Marius Șumudică depinde de fani și că va pune o condiție viitorului tehnician.

„Nu vorbesc acum de antrenor. Dar viitorului tehnician o să-i pun o condiție: să se ducă la Gică Hagi și să învețe de la el cum să-i facă pe jucători să joace dintr-o atingere. Că așa joacă Viitorul, dintr-o atingere. Nici măcar din două. O să-l întreb pe Gică Hagi cât mă costă. El îi face pe toți să joace așa, chiar și pe cei care la alte echipe nu jucau. El antrenează fizicul, că doar nu le bagă jucătorilor inteligență în cap. Nu se poate! 

Marius Șumudică e o variantă! Dar doar dacă-l vor suporterii. Eu nu fac nimic împotriva lor, nu vreau să-i supăr. Nu mă consult cu ei la transferuri, dar îi întreb de antrenor. E vorba de bun simț. Vom vedea. MM Stoica nu-mi zice ce antrenor să aduc, chiar dacă e prietenul meu.

Credeți că Devis Mangia s-ar duce la Hagi să învețe de la el? E orgolios. Dacă se duce, și Mangia ar fi o variantă. O să pun condiția asta. Viitorul este singura echipă care-mi place din Liga 1”, a adăugat patronul FCSB pentru GSP.RO.

„Dar mai glumim și îmi zice «Tot cu tine iau campionatul. Tot cu tine o să fac și o să dreg». Îmi doresc să lucrez la echipe puternice, unde se dorește câștigarea campionatului” Marius Șumudică despre Gigi Becali, pe 9 mai, la TV Digi Sport

150.000 $este clauza de reziliere a contractului lui Marius Șumudică cu Al Shabab

Fanii îl vor pe șumudică

Într-un sondaj GSP.RO, 13.902 cititori au răspuns la întrebarea „Ar fi Marius Șumudică o variantă bună pentru FCSB?”Dintre aceștia, 9.908 sunt de părere că Șumi ar fi potrivit pentru echipa roș-albastră. De partea cealaltă, doar 3.994 de persoane nu-l vor pe tehnician.

sondaj

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali confirmă plecarea lui Mihai Teja: „O harababură TOTALĂ! Nu prindeam play-off-ul în sezonul viitor cu el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
103179470776675
Sabin Ellak  •  13 Mai 2019, 17:55

Sumi va veni la FCSB doar atunci,cand MMstoica va fi schimbat !

kikostel
kikostel  •  13 Mai 2019, 17:42

O sa ajunga repede Becali sa se roage chiar si de petarde de antrenori. El tot crede ca mai poate pune el conditii.... Cui? Niciun antrenor normal nu ar accepta sa lucreze cu el. O sa vina vremea cand oierul va accepta el conditiile puse de antrenori, desi la cat de orgolios e, va prefera sa dea faliment si va spune povestea cu "nu ma mai intereseaza fotbalul", asemenea vulpii care zice ca strugurii sunt acri :)

dinamo100
dinamo100  •  13 Mai 2019, 16:04

Nu stiu cine il mai baga in seama pe Gigi cu declaratiile astea. E clar ca Gigi prefera antrenorii "valet", e putin probabil sa vina Sumudica. Si chiar daca acesta ar veni, la modul cum e condus clubul m-as mira ca Sumudica sa stea prea mult si sa obtina rezultate. Gigi nu realizeaza ca principalul vinovat este propria persoana.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează