FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali i-a închis ușa lui Dan Nistor: „Nu are unde să joace” + De ce nu mai vrea fundaș central

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 18:30

Gigi Becali, patronul lui FCSB, spune că nu vrea să mai audă de transferul lui Dan Nistor, după ce dinamovistul a ratat și transferul la CS Universitatea Craiova.

„Nistor nu mă mai interesează, că nu are unde să joace, îl avem și pe Olaru acolo”, a spus Becali pentru GSP.ro.

Dan Nistor a fost dorit de CS Universitatea Craiova, dar transferul a căzut, cel puțin pentru moment, deși cluburile au bătut palma pentru o sumă de aproximativ 300.000 de euro. Ulterior, antrenorul Victor Pițurcă și-a dat demisia de la cârma oltenilor. (Detalii AICI)

Becali nu mai vrea fundaș central

Deși a declarat în nenumărate rânduri că-l dorește pe fundașul central Andrei Miron de la FC Botoșani, Gigi Becali și-a schimbat poziția și spune că nu vrea să mai întărească defensiva.

„Nu mai avem nevoie nici de fundaș central nu, că acolo pot juca Nedelcu și Filip”, a adăugat Becali. Astfel, Gigi preia din mers declarațiile pe care MM Stoica le-a făcut pe acest subiect după revenirea la echipă. Directorul sportiv pare să-l fi convins pe patron să nu mai aducă jucători în zona centrală a apărării, deși Becali îi trecuse inițial pe listă pe Miron și pe Chindriș de la Botoșani. 

Vezi și:

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali a anunțat alte 3 plecări de la FCSB și cluburile care au făcut oferte + Ce spune despre o venire a lui Dan Nistor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
johnwick
johnwick  •  04 Ianuarie 2020, 21:41

Nistor ramane pe nema bani la rinamu

loko1
loko1  •  04 Ianuarie 2020, 20:26

Nu mai are Ciobanul bani !De unde urdă dacă oile au îțărcat.Asta a fost politica lui Copos de a distrus Rapidul.

1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  04 Ianuarie 2020, 20:04

Oricare il ai tu acolo nu e mai bun ca nistor. Stai jos ca pierzi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează