FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV UPDATE Șansele ca Adrian Rus să ajungă la FCSB sunt din ce în ce mai mici! Fundașul are o ofertă de 1,5 milioane de euro din Rusia

Articol de - Publicat joi, 22 august 2019 09:06

Adrian Rus (23 de ani), fundaș central aflat pe lista preliminară a lui Cosmin Contra pentru „dubla” cu Spania și Malta, e dorit de FCSB.

UPDATE 16:45

Șansele lui Gigi Becali de a-l transfera pe Rus sunt din ce în ce mai mici. Mol Vidi are pe masă o ofertă activă din Rusia de 1,5 milioane de euro pentru fundaș. Mai mult, formația maghiară nu ar vrea să se despartă de internaționalul transferat recent.

Știrea inițială...

Convocarea lui Cosmin Contra i-a creat probleme la echipa de club lui Rus. Maghiarii de la Mol Vidi l-au pedepsit și l-au trimis la echipa secundă, în tentativa de a-l convinge să aleagă selecționata Ungariei.

Gigi Becali a aflat de problemele fundașului central și a demarat negocierile. FCSB vrea să îl împrumute pe Rus până în vară și să păstreze o opțiune de cumpărare în valoare de 400.000 de euro.

Trebuie să debuteze la echipa mare!

Regulamentul îi permite lui Rus trecerea la o altă națională, întrucât el nu a apărut în tricolor și în vreo partidă a seniorilor. Rus are cetățenie maghiară, deci e disponibil pentru selecționata Ungariei!

Pentru a îndepărta orice dubiu, fundașul cu 7 selecții la „tineret”, trebuie să fie folosit într-un meci al primei reprezentative.

Adrian Rus a făcut parte din lotul naționalei U21 de la Euro 2019 și a fost integralist în egalul alb cu Franța. Fundașul central a evoluat sezonul trecut la Sepsi Sf. Gheorghe, sub formă de împrumut de la Academia Puskas. Rus a fost cumpărat în vară de Mol Vidi, în schimul sumei de 500.000 de euro. 

„Eu tot o să-l chem. Chiar dacă n-a jucat la Mol Vidi în ultima vreme, el tot are meciuri în picioare, pentru că a fost la echipa a doua. Adi este un jucător care-mi place foarte mult. Are niște calități pe care ceilalți fundași centrali ai noștri nu le au” Cosmin Contra

800.000 de euroeste cota lui Adrian Rus conform transfermarkt.de

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (25)
flojo
flojo  •  22 August 2019, 17:43

Doar un *** ar accepta sa semneze cu acea *** de echipă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

477104316070854
Alexandru Mutascu  •  22 August 2019, 17:30

Șansele ca A.Rus..Sa ajunge..... Bun! Treci la loc! 2!

sibelius
sibelius  •  22 August 2019, 14:24
Postat de sadikul pe 22 August 2019, 11:32

bah baiatule Steaua a fost bagata in faliment in 2003 , pentru a se sterge acea datorie de 13 mil de euro catre stat !!! Bani care ajungeau la BUGET , doctori , profesori , pensionari ...continuitate era daca Becali platea acele datorii , si facea un act de vanzare cumparare !!!! Din aceasta cauza Becali pierde toate procesele cu armata !!!

bah baiatule, cum naiba a facut echipa aia datorii? ca vindeau generalii tot ce misca in club. Daca nu furau aia si nea Viorel Paunescu nu ajungea niciodata Gheorghe "patron". La Dinamo a fost acelasi lucru...cu diferenta ca dupa ce a furat Ianul au venit alti baieti cu maini lungi. CFR a intrat in insolventa dupa participari in UCL si vanzari de jucatori.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează