FOTBAL  »  Superliga  »  CLINICĂ

EXCLUSIV Gigi Becali, primele explicații despre clinică: „Tratamentele de acolo îi deranjează pe chimioterapiști” » Și plusează: „Mai fac una de 50 de milioane de euro!”

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 18:49

Gigi Becali a răspuns investigației Libertatea legată de clinica împotriva cancerului pe care a construit-o în locul clădirii Arcom. Patronul spune că tratamentele de acolo sunt alternative la medicina științifică și anunță că va construi o nouă clinică de 50 de milioane de euro în Pipera.

Libertatea a scris astăzi că multe din terapiile de la clinica lui Becali nu sunt validate științific și nu sunt recomandate de comunitatea oncologilor.

Becali se apără și spune că Ministerul Sănătății i-a dat toate acreditările necesare pentru funcționarea clinicii.

„Dacă n-ar fi legală clinica de ce ne-a dat acreditare Ministerul? De ce am luat cele mai scumpe aparate din Europa? Tratamentul nu e gratuit, că plătesc eu. Firma taie factură, dar plătesc eu, nu pacientul. Eu plătesc 200.000 de euro pe lună doar tratamente. Dacă pacientul are bani, plătește el. La mine factura nu e bună. Pacienții se duc în Franța și fac tratamentul.

Un procedeu care costă 20.000 de euro în Franța, la mine costă 2.000 de euro. Îi deranjează pe chimioterapiști. De ce? Pentru că nu-i pot omorî ei pe oameni să le ia banii. Astea sunt tratamente alternative. Chimioterapia te face bine, dar după un an de zile mori. Eu nu fac chimioterapie și radioterapie. Eu am băgat milioane de euro și am luat cele mai scumpe aparate din Europa. Mai știu că dacă nu erau omologate nu luam aprobare Ministerul Sănătății.

Vreau să mai fac o clinică de 50 de milioane de euro. În Pipera vreau să fac. Tot legat de cancer o fac. O să fiu și mai atacat după ce voi deschide noua clinică”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali reacționează după dezvăluirea lui Cornel Dinu: „Becali trebuia să fie la pușcărie. E strigător la cer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  30 Martie 2019, 11:07
Postat de albalbastru72 pe 29 Martie 2019, 20:03

Pai daca e la fel ca si prima gratuita dar nu prea,unde pacientii platesc sume colosale pe tratamente empirice,mai bine nu mai face alta si darim-o si p'aia.

Ma, tu ai înțeles ceva din articolul ala? Pt pacienți e moca, costurile sunt subvenționate deCioban

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Martie 2019, 11:06

Nu înțeleg pozițiile radicale contra. Nu e nimeni obligat sa meargă acolo, toți o fac de bunăvoie

vnelu02
vnelu02  •  30 Martie 2019, 06:08

Are aprobare de la Min. Sănătăţii ... Pe bune ? În schimbul la câte "valize"?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează