FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Girona, un club din La Liga, îl vrea pe Salomao!

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2018 11:08

Diogo Salomao (30 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu Dinamo și evoluțiile foarte bune în tricoul alb-roșu l-au adus în atenția formației Girona, din prima ligă spaniolă.

Quique Carcel, directorul sportiv de la Girona, s-a interesat de mijlocașul lui Dinamo, după ce în vara acestui an jucătorul de bandă al spaniolilor Johan Mojica a suferit o ruptură parțială a tendonului și nu mai poate juca până la jumătatea anului viitor.

Deși au trecut câteva luni de la accidentare, Girona n-a reușit să-și acopere postul și s-a reorientat către Salomao.

Spaniolii au luat legătura prima dată cu fostul colaborator de la CFR Cluj, antrenorul Jose Gil, care i-a făcut o caracterizare lui Salomao, apoi directorul sportiv Quique Carcel l-a contactat direct pe intermediarul lui Salomao din România, Sergiu Dan.

”E adevărat că am fost contactat de cei de la Girona. Descrierea lui Salomao e foarte simplă: e profesionist și își dă mereu viața pe teren. Poate face față în La Liga.

E un lucru bun să fii sunat de cluburi importante, dar nu ne surprinde pentru că Salomao are o imagine bună în Spania. În 2015, Diogo a salvat-o pe Deportivo la Coruna de la retrogradare, după ce a egalat la 2 în meciul cu Barcelona”, a declarat Sergiu Dan pentru GSP.ro.

20181220 231433 Diogo Salomao alături de Sergiu Dan

Antrenorul spaniol Jose Gil a colaborat cu CFR Cluj în sezonul 2014-2015, dar și în ultimele luni din era Paszkany la formația ardeleană.

Girona ocupă locul 10 în La Liga, cu 21 de puncte după 16 etape, și nu își face griji în privința retrogradării.

1.250.000 €e cota de piață a lui Salomao, conform transfermarkt.de

20 de meciuria bifat Salomao în Liga 1 la Dinamo în acest sezon, reușind 6 goluri și fiind totodată cel mai bun marcator al "câinilor" din această ediție de campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
dogred10
dogred10  •  20 Decembrie 2018, 17:35

pastrail-l pe salomao, e singuru din lot care joaca bine, nu mai faceti greselile din trecut , de scapati de jucatori de valoare ( bicfalvi,puljici,mevlja,palic,gnohere) nu-i mai lasati asa pe nimic, dati lui salomao salariu 15.000 de euro.

red_dogs_united
red_dogs_united  •  20 Decembrie 2018, 14:18

Cum, nu e FC Beleaua cea care îl transferă? Băi frate, cum pică transferurile ăstora, unu după altul.. Parcă ar fi minciuni. Zău! Așa pare. Da n-are cum, Craiete e om serios...

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  20 Decembrie 2018, 14:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează