FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Grozav, interzis de Bratu! Motivul incredibil pentru care antrenorul se opune transferului

Grozav a declarat, public, în mai multe rânduri că e suporter dinamovist Foto: Raed Krishan
Grozav a declarat, public, în mai multe rânduri că e suporter dinamovist Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 08:48

Gicu Grozav și-a dat acordul să vină la Dinamo, dar antrenorul ”câinilor” se opune mutării. Florin Bratu nu agreează jucătorii cu pedigree și personalitate puternică!

Dinamo încearcă să dea lovitura prin aducerea lui Gicu Grozav. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani e liber de contract, după ce sezonul trecut a jucat la Bursaspor, și a acceptat să revină în Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță a avut mai multe discuții cu internaționalul român, dar Florin Bratu blochează mutarea.

Surse autorizate susțin că tehnicianul nu dorește să aibă în lot fotbaliști care au caractere puternice și cariere mari în spate pentru a nu îi submina autoritatea.

Florin ține foarte mult să aibă o disciplină fără cusur, în care toți fotbaliștii, indiferent de nume, să îi execute ordinele fără nici cel mai mic comentariu. Un fotbalist cu nume ca Grozav ar putea deveni vocal în momentele grele, iar acest lucru n-ar fi pe placul lui Bratu.

Precedentul Torje

La fel s-a întâmplat și cu Gabriel Torje în primăvară. Nu a durat mult și a apărut și primul conflict între Torje și Bratu, fost coleg de camera cu Gabi la Dinamo. Antrenorul a fost deranjat că mijlocașul era singurul jucător din "haită" care i se adresa cu "Bratone" și îi vorbea la per tu. Ceilalți "câini" i se adresează cu "dumneavoastră" și cu apelativul "Mister".

Drept pedeapsă, Florin l-a trimis pe Gabi pe banca de rezerve și i-a criticat public evoluțiile, fapt care a dus la plecarea lui Torje la finalul campionatului.

5
goluri în 13 meciuri a marcat Grozav pentru Dinamo în sezonul 2014/2015, în toate competițiile

A rămas fără variante

Grozav a avut mai multe oferte în această vară, mai ales din prima ligă franceză, dar pretențiile sale salariale s-au apropiat de un milion de euro pe an, ceea ce a îndepărtat toți amatorii de transfer. După ce perioada de mercato s-a închis, mijlocașul ofensiv s-a trezit fără variante și astfel și-a dat acordul să revină în Ștefan cel Mare.

Vezi și: Dan Nistor nu mai joacă bine pentru că plânge după banii lui Gigi Becali: "Din păcate, nu a trecut peste"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
reddm
reddm  •  18 Septembrie 2018, 07:46

Bai ***(Bratu), pai tu ai suficienți jucători pe care sa te bazezi la echipa și nu știm noi!? Defapt tu ai avea de unde sa faci o echipa competitiva, dar mare problema ești tu, tentativa de antrenor, toți foștii jucători de clasa medie vin cu pretenții de antrenor at, este o moda temporara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dogred10
dogred10  •  17 Septembrie 2018, 16:57
Postat de chris_bu67 pe 17 Septembrie 2018, 11:52

mic?atunci patronul cum e?

minuscul, cat o bacterie care traieste pe cartof.

dogred10
dogred10  •  17 Septembrie 2018, 16:52

acest bratu e un idiot, cum sa refuzi jucatori care vor sa vina la Dinamo, jucatori ca Bilinski, Grozav si Elhamed. Zici ca avem lot de PSG si nu ne incurcam noi cu acesti ''expirati''. Vai de capu lui Bratu de idiot, sa se roage jucatorii de tine sa i primeasca la club si tu sa-i refuzi, si pentru cine ?? Pentru Axente, pentru Popovici, pentru Hanca ?? Doamne pazeste. Sper sa faca si Stoican ceva bun pentru Dinamo, sa ne bata in meci direct etapa urmatoare ca sa scapam de acest pseudo-antrenor pe nume F. Bratu.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close