FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP a aflat condiția pusă de Contra care întârzie semnarea prelungirii cu Dinamo

Contra a preluat pe
Contra a preluat pe "câini" de pe loc de play-out și i-a dus la un pas de titlu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 00:00

Tratativele dintre Contra şi șefii lui Dinamo sunt anevoioase din cauza unei cerinţe speciale a antrenorului.

Toţi dinamoviştii îl îmbie pe Cosmin Contra să-şi extindă contractul scadent în luna iunie. Suporterii i-au cerut acest lucru în mod special la finele meciului din Gruia şi o solicită insistent pe reţelele de socializare.

Conducerea a scos la înaintare sloganul: "Noi îi facem toate poftele, acum el trebuie să se decidă!". Un detaliu foarte important amână însă parafarea actelor.

Tehnicianul de 41 de ani doreşte să se stipuleze în noua înţelegere o clauză care să-i permită să poată pleca oricând doreşte de la Dinamo în străinătate!

Roş-albii au crezut, iniţial, că este vorba doar de o clauză ce priveşte Spania, ştiindu-se faptul că familia lui "Guriţă" e stabilită la Madrid, însă antrenorul se gândeşte la detaliul că oricând i se poate materializa "un transfer" în străinătate, de aceea vrea să-şi lase opţiunile deschise.

Negoiţă nu s-a grăbit să-i satisfacă şi această poftă, de aceea iscălirea actelor a ajuns să se transforme într-o telenovelă.

Dorit în Cipru

Contra este unul dintre candidaţii la postul de antrenor principal al celor de la Apoel Nicosia, a anunţat DigiSport. "Guriţă" este pe lista spaniolului Juan Jose Lorenzo, care a devenit directorul sportiv al ciprioţilor. Zilele viitoare, ar urma să se clarifice situaţia şi la clubul din Ţara Afroditei.

"Domnul Negoiţă are presiune în negocierile cu Cosmin, după aceste rezultate. Cert e că-l vrea în continuare. E o chestiune de zile până se va rezolva"
Adrian Mutu, săptămâna trecută

"Financiar, antrenorul s-a înţeles cu clubul. Mai sunt nişte clauze ce i-ar da lui siguranţă. Clubul nu se simte foarte confortabil în privinţa lor, însă asta nu înseamnă că nu vor fi acceptate"
Adrian Mutu, săptămâna trecută

8victorii are Contra în Liga 1 ca antrenor al roş-albilor. Plus trei remize şi un eşec

15.000 €ar urma să fie salariul lunar al lui Cosmin, cu 50% mai mult decât câştigă în prezent

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
chris_bu67
chris_bu67  •  11 Mai 2017, 14:48
Postat de Dinu Ion pe 10 Mai 2017, 11:43

Pariu cu cei de la Gsp că fcsb termină pe locul 3 , dacă se întîmpla acest lucru din ziua următoare veți vedea doliu pe masă in regia de transmisie !!!

Doamne ajută!:))

178516522518224
Dinu Ion  •  10 Mai 2017, 11:43

Pariu cu cei de la Gsp că fcsb termină pe locul 3 , dacă se întîmpla acest lucru din ziua următoare veți vedea doliu pe masă in regia de transmisie !!!

178516522518224
Dinu Ion  •  10 Mai 2017, 11:38

Cine va dat informația ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează