FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA, LUNI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV GSP Fără Varela » Căpitanul Stelei s-a accidentat la Chiajna și va lipsi cu Voluntari

Varela, 28 de ani, a fost declarat în 2015 cel mai bun străin din Liga 1 în tradiționala Anchetă a Gazetei
Varela, 28 de ani, a fost declarat în 2015 cel mai bun străin din Liga 1 în tradiționala Anchetă a Gazetei

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2016 00:00

Absenţă importantă pentru campioană mâine, împotriva trupei lui Ionel Ganea. Reghecampf nu se va putea baza pe cel mai important fotbalist al său din sistemul defensiv.

Fernando Varela acuză o problemă musculară şi nu va putea să joace cu Voluntari. Accidentarea a fost provocată de terenul sintetic pe care s-a disputat meciul de lunea trecută, de la Chiajna.

Portughezul s-a operat la finalul anului trecut din pricina unei miozite la muşchii inghinali, însă recuperarea a decurs perfect şi n-a ratat nici o zi din perioada de pregătire în cele două cantonamente.

Toşca revine stoper

Absenţa lui Varela nu e singura din apărarea Stelei. Va lipsi şi Paul Papp, care-i suspendat, astfel că Reghe va modifica în proporţie de 50 la sută linia de 4 apărători faţă de cea folosită cu Concordia.

Dacă în locul lui Papp va juca fie Râpă, fie Enache, în cazul în care fostul "astral" va fi legitimat la timp, în centrul defensivei va apărea Toşca, lângă Tamaş. Fundaş stânga va fi Momcilovici, sârbul urmând să debuteze în tricoul roş-albastru într-o partidă oficială.

Al 4-lea marcator :)

Varela nu era o piesă importantă în echipa Stelei numai în apărare, ci a fost un jucător care pe parcursul acestui sezon a avut un aport mare şi în ofensivă. A marcat nu mai puţin de 3 goluri, iar dintre componenţii lotului actual, doar 3 sunt peste el: Stanciu, 10 goluri, Hamroun, 7, şi Chipciu, 6.

Ultima dată când fundaşul de culoare n-a jucat pentru campioană s-a întâmplat în meciul ASA - Steaua, terminat la egalitate, 1-1. z

Cine preia banderola

Fără Varela, prima întrebare la care Reghecampf trebuie să găsească răspuns e "Cine va fi căpitanul echipei?". Pentru acest statut se "bat" doi români: Alex Chipciu şi Nicuşor Stanciu. Primul e unul dintre cei mai vechi din actualul lot, cu 4 ani la activ în roş-albastru, în timp ce argumentul decarului este forma excelentă din acest sezon.

85%din toate meciurile oficiale ale Stelei din acest sezon, în toate competiţiile, adică 30 din 35, s-au jucat cu Varela pe teren

2017e anul în care îi expiră contractul lui Varea, angajament pe care portughezul a anunţat că nu-l va mai prelungi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
blatistu49
blatistu49  •  21 Februarie 2016, 22:32

si de joaca MACHEsi impresara cu *** in poarta cistiga clona

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  21 Februarie 2016, 15:31
Postat de caminero pe 21 Februarie 2016, 15:30

O, Doamne Dumnezeule, nu joacă Varzela?!? și nici Paul Zapp?!? ce oribil! dar Yogurta sper că joacă, bine, săbătos? că dacă joacă Cloșca, *** și cu Chirpiciu, lucrurile nu pot sta chiar ATÎT de rău.

... și cum am putut oare să uit de Motofetta Adipopa?!? ooo, îmi cer scuze, cu lacrimi îmi cer scuze ...

caminero
caminero  •  21 Februarie 2016, 15:30

O, Doamne Dumnezeule, nu joacă Varzela?!? și nici Paul Zapp?!? ce oribil! dar Yogurta sper că joacă, bine, săbătos? că dacă joacă Cloșca, *** și cu Chirpiciu, lucrurile nu pot sta chiar ATÎT de rău.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează