FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP l-a găsit pe jucătorul „dat dispărut” la Dinamo: „Nu e adevărat că m-am ascuns”

Mamoutou N'Diaye e nerăbdător să revină în România
Mamoutou N'Diaye e nerăbdător să revină în România

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2020 17:54

„Absentul nemotivat” Mamoutou N'Diaye (30 de ani) îi anunță pe cei de la Dinamo că va sosi la pregătiri pentru a-și duce contractul la bun sfârșit.

Mamoutou N'Diaye a avut un sezon 2019/2020 pe care nu-l va uita niciodată. Adus în Liga 1 de Mircea Rednic, a fost plăcut de Eugen Neagoe și de Dusan Uhrin pe durata cantonamentelor de la Marbella, dar a primit zero șanse să joace. Fiecare dintre cei doi l-au folosit în amicalele iberice, apoi dinamoviștii n-au știut cum să scape de închizătorul de 30 de ani. Nici măcar n-a fost rezervă în actuala ediție, fiind varianta străină a lui Ionuț Șerban în Ștefan cel Mare. 

Totuși, mijlocașul din Mali, cu pașaport belgian, nu renunță la acordul său cu Dinamo. Se pregătește să vină la București, chiar dacă angajamentul său expiră luna viitoare. A lăsat de înțeles că este de acord să-și prelungească înțelegerea și pentru ultimele 8 etape din campionat, ce s-ar putea desfășura în lunile iulie și august. 

EXCLUSIV GSP l-a găsit pe jucătorul „dat dispărut” la Dinamo: „Nu e adevărat că m-am ascuns”

Trei zboruri anulate pentru N'Diaye 

Dinamoviștii nu l-au găsit o perioadă, Mamoutou fiind în Belgia, unde s-a ferit de pandemia de coronavirus, iar în ultima lună a ținut Ramadanul, fotbalistul fiind foarte devotat religiei musulmane. 

„Da, mă voi întoarce. Voi sosi zilele viitoare la București. Nu m-am ascuns. N-a fost o chestie legată de Ramadan, nu din această cauză am întârziat și n-am sosit mai devreme în România. Am avut trei zboruri anulate! Sper ca la al patrulea să fie cu noroc. Altfel, aș fi fost deja în România. De-abia aștept antrenamentele, sunt foarte motivat. O să stau în carantină, am înțeles că două săptămâni. Deși am făcut aici control la doctor și sunt perfect sănătos. Voi respecta legile, totul e în regulă. O fac pentru protecția mea, a colegilor și a oamenilor cu care aș putea intra în contact. Mi-e dor de fotbal", a declarat N'Diaye pentru Gazeta Sporturilor. 

18 meciuria strâns mijlocașul în ediția 2018/'19, marcând și un gol 10 ani au trecut de la momentul în care a câștigat Cupa Belgiei cu Gent. A mai jucat, printre altele, la Antwerp, Waregem și Mons

9 selecțiiare Mamoutou pentru naționala statului Mali

VIDEO / Cosmin Pașcovici a recunoscut ca a ținut cu Steaua. Cum a ajuns internaționalul român să joace la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  24 Mai 2020, 22:43

Bine ca n-are si asta clauza

gigi.comision
gigi.comision  •  24 Mai 2020, 20:30
Postat de Trafalet Simfoniu pe 24 Mai 2020, 19:52

Nu era mai bine s-o găsiți pe Dinamo , dată dispărută din fotbalul românesc ?

Nu era mai bine ca voi gigistii i d i o t i sa nu faceți parte din poporul roman ci din cel mongol??/

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  24 Mai 2020, 19:52

Nu era mai bine s-o găsiți pe Dinamo , dată dispărută din fotbalul românesc ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează