FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

EXCLUSIV GSP O avere pentru Cernat la Viitorul » Bonus uriaş! Hagi le dă clasă Stelei şi lui Dinamo

foto: Mediafax
foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 01:00

Florin Cernat a fost ţinta granzilor din Liga 1 în pauza de vară, dar mijlocaşul a ales să meargă la Viitorul lui Gică Hagi.

Şi a ales bine, mai ales că fotbalistul de 35 de ani cîştigă bani mai mulţi la echipa "Regelui" decît ar fi primit la Steaua şi Dinamo. Cele mai mari echipe din fotbalul românesc i-ar fi oferit doar cîte 5.000 de euro lunar.

Reporterii Gazetei au mai aflat însă un alt detaliu extrem de important din contractul lui Cernat. Cel mai experimentat jucător al Viitorului a ştiut să negocieze foarte bine înainte să semneze înţelegerea şi va primi un bonus uriaş dacă echipa va merge în play-off, un obiectiv ca şi îndeplinit în acest moment.

Citeşte în Gazeta Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală toate detaliile despre salariul şi bonusul imens pe care le primeşte Cernat la Viitorul.

În Gazeta Sporturilor şi pe platforma Gazeta Digitală sînt şi alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Cel mai spectaculos campionat! Se trag ultimele cartuşe în Liga 1

√ Misterul anului 1983 în Superlativele Gazetei! De ce a fost ignorat Balaci

√ Decăderea unei campioane: în colaps şi bănuită de jocuri la pariuri

√ Mergeţi pe mîna noastră! Pariuri pe meciurile din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  11 Decembrie 2015, 16:00

De ce ar astepta un cititor pana maine,"secretul anului" cand deja,alt ziar a oferit,azi,fara mare tam-tam,tot tacamul! Contract pe doi ani,6 000 de euro lunar,plus alti 30 000 la semnatura,si 50.000 de euro - în cazul în care Viitorul va juca într-o cupă europeană!

1002999133064918
Vuk White  •  11 Decembrie 2015, 10:25

Si da si nu . Da a strans veterani dar nu nu a gresit pentru ca are nevoie de jucatori ce au vazut cateceva la viata lor pentru a creste juniori si pentru a avea cojones in meciuri tari . Nu il apreciez deosebit dar una peste alta ce a facut el acolo este unic si de laudat .

polistul68
polistul68  •  11 Decembrie 2015, 10:18

Hagi s-a orientat....la "valoarea" fotbalului romanesc, Cernat e un jucator bun....faptul ca prefera un jucator de 35 de ani in detrimnetul unui tinar....arata clar ca mai interesat de bani decit de ideea Viitorului, adica cresterea juniorilor.....daca in aprox 7 ani, nu a scos inca un junior BUN, care s fie macar in lotul de 18 al nationalei, macar sa faca bani.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează