FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV GSP Rapidiştii fac apel la suporteri: "Ajutaţi-ne să vă facem fericiţi!"

Pancu speră să sărbătorească din nou o victorie în faţa Stelei. +5   FOTO
Pancu speră să sărbătorească din nou o victorie în faţa Stelei.

Articol de , - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 19:48

Pancu, Deac, Herea, Bozovici şi Antonio le-au transmis suporterilor giuleşteni cîte un mesaj înaintea derby-ului de duminică seară.

Pentru prima oară în şase ani, alb-vişiniii speră îndreptăţit la un nou titlu de campioană. În sînul echipei dorinţa de reuşită e atît de mare încît giuleştenii refuză să şi-o exprime cu voce tare. Ai zice că sînt gladiatorii lui Proximo din filmul cel îl are în rolul principal pe Russel Crowe, al căror ţel suprem era să ajungă în Colosseum: "Roma e un vis atît de fragil încît ţi-l poţi exprima doar în şoaptă! Altfel, dispare!".

În aceste zile, tensiunea la Pro Rapid e atît de deasă încît ai putea să o tai cu cuţitul. Elevii lui Răzvan Lucescu vor să pară relaxaţi, însă presiunea rezultatului din derby se citeşte pe chipul lor.

Antrenamentele sînt închise publicului, chiar şi presei, însă fanii nu lipsesc din curtea bazei de pregătire. Sînt puştii de la "grădiniţa vişinie", viitorii Daniel Niculae sau Alex Ioniţă. "Bozo, să-i bateţi pe stelişti!", "Herea, tu dai golul victoriei" sau "Alexa, să n-ai milă de roş-albaştri!", răsună în parcare.

Fotbaliştii zîmbesc şi "murdăresc" tricourile copiilor cu markere. Sînt de-ai lor şi, în afară de dragostea pentru culoarea vişinie, mai au ceva în comun: toţi vor trăi la intensitate maximă cele 90 de minute din "războiul" cu Steaua.

La iniţiativa Gazetei, o parte din elevii lui Lucescu jr. au acceptat să transmită un mesaj celor ce se vor afla în tribune. Cel dintîi e Pancone, el fiind şi primul care a ajuns la baza de pregătire. Urmează Deac, Herea, Marcos Antonio şi Bozovici. Căpitanul scrie în portugheză, Bozo, în sîrbă, dar limbajul e pe înţelesul oricărui rapidist: "Doar uniţi putem triumfa! Ajutaţi-ne să vă facem fericiţi!".

"Suporterii au fost alături de noi atunci cînd am avut cel mai mult nevoie de ei! Împreună sîntem mult mai puternici" (Constantin Zotta, preşedinte Rapid)

"Va fi nebunie totală în tribune, fanii vor crea o atmosferă fantastică. Dacă nu cade Giuleştiul la meciul ăsta, mai rezistă o sută de ani" :) (Daniel Pancu, atacant Rapid)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
paulursaru
paulursaru  •  29 Aprilie 2012, 00:02

PANCU LEGENDA ALB VISINIILOR RESPECT FOR EVER

draki
draki  •  28 Aprilie 2012, 18:28
Postat de toni_fcsb pe 28 Aprilie 2012, 17:10

Si eu am remarcat asta. Probabil asa a fost ordinul "de sus", dar in general astia sunt aserviti ciobanului! De asta sa fii sigur! ;)

Daca sunt slavii ciobanului nu inseamna ca sunt stelisti, inseamna ca sunt slavii banilor, oricum nu este adevarat, se scrie despre el pentru ca sunt destui craunitori si javre spurcate care il adora si stau cu ochii pe televizor de fiecare data cand intra in direct undeva, iar asa zisi ziaristi "stelisti" au mai bagat in ultimele 2 ore 3 articole in care ataca steaua, cam masochisti stelistii astia nu ? aa da si inca 2 in care castigatoarea champions league din 2012 rapid bucuresti este pusa frumos pe un piedestal, o echipa magnifica evident.

toni_fcsb
toni_fcsb  •  28 Aprilie 2012, 17:10
Postat de draki pe 28 Aprilie 2012, 16:14

Sunt stelisti ? ba baiatule, despre o echipa in gsp si in prosport scriu 1,2 ziaristi, practic fiecare ziarist are atribuita cate o echipa, in aceasta saptamana au aparut 25 de articole in care steaua e facuta praf, e ironizata, e batjocorita, de catre toti ziaristii din gsp, ziaristi care n-au scris in viata lor de steaua au aparut cu articole, de cealalta parte brusc rapid in aceasta saptamana a devenit o forta a europei, curg articolele despre cat de puternica, bine condusa , despre cat de fantastici sunt jucatorii, despre cum vin miliarde de suporteri la meci si asa mai departe. Daca se scrie mult despre steaua nu inseamna ca sunt ziaristii stelelisti, pur si simplu asta se vinde.

Si eu am remarcat asta. Probabil asa a fost ordinul "de sus", dar in general astia sunt aserviti ciobanului! De asta sa fii sigur! ;)

Vezi toate comentariile (48)
Comentează