FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP.RO Iată în ce vor juca dinamoviştii în această vară! Detaliul care trădează o altă lovitură

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2017 12:07

GSP.RO a intrat în posesia unei poze-teasing ce înfăţişează tricoul cu care dinamoviştii vor aborda meciurile amicale din această vară din Slovenia, ale noului sponsor tehnic, Macron.

Roş-albii se pregătesc deja în echipamentele de antrenament la Maribor, iar tricoul din imagine va fi purtat pe durata partidelor de verificare din această vară.

Va exista şi un clip publicitar în zilele următoare, cel mai probabil duminică, pe site-ul oficial al grupării, fc dinamo.ro, în care fanii vor fi informaţi cu noile schimbări din echipamentul favoriţilor.

Fotbaliştii au fost impresionaţi deja de cum arată tricoul, iar un detaliu trădează o nouă informaţia, anume că Dinamo va continua cu Orange şi în proximul sezon.

Şefii clubului au pus în principiu la punct detaliile extinderii colaborării, "ne-am înţeles în mare parte, urmează să semnăm înnoirea contractului", au comentat dinamoviştii, iar oficializarea se va face zilele viitoare. Orange este din 2007 sponsorul oficial al "câinilor".

Tricourile pentru amicale au dungi orizontale, dar cele oficiale, pentru noul sezon, vor avea dungi verticale cu emblema în relief şi cu ele vor juca bucureştenii în meciurile ediţiei şi în cupele europene.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
ge0x
ge0x  •  16 Iunie 2017, 18:09

Si Macron chiar au produse din materiale de calitate ! Si design frumos. Nike cam acelasi *** si ditamai semnul nike, ca de cocalari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  16 Iunie 2017, 18:06

Treci de la Mercedes la Skoda..da Mercedesul iti baga bani in buzunar sau tii ia ? :)))) conteaza calitatea nu firma..daca scrie Nike ai ciunga in par :))) Nike made in China ! Ne am fudulit rau , daca scrie Nike dam si 1000 de lei pe o pereche de adidasi desi ei normal ar costa maxim 3, 400 de lei.

albub
albub  •  16 Iunie 2017, 17:46

Asa e' la noi,daca nu scrie mare pe tricou Nike sau Adidas nu esti valabil. Mie chiar imi place ca suntem putin diferiti si sa nu uitam cel mai important aspect pt o societate comerciala,partea financiara. P.S eu prefer oricand sa port un tricou de la PGwear decat unul de la Nike

Vezi toate comentariile (37)
Comentează