LIGA 1  ·  VIITORUL CAMPIOANĂ LA TAS

EXCLUSIV » GSP vă prezintă documentul prin care TAS a comunicat decizia referitoare la echipa campioană

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Joi, 13 Iulie 2017, 12:49

TAS a decis să mențină rezultatele omologate de Federație și Ligă, conform cărora Viitorul este campioana României, în procesul dintre FCSB și Viitorul-LPF-FRF.

GSP.ro a intrat în posesia documentului prin care TAS a anunțat FCSB, Viitorul, LPF și FRF de hotărârea tribunalului în procesul privind câștigătoarea titlului de campioană.

Este vorba despre un anunț scurt, trimis pe mailurile celor patru părți implicate, prin care instituția comunică doar decizia.

"TAS a respins apelul făcut de FCSB și a confirmat clasamentele omologate de Comitetul Executiv al FRF din data de 5 iunie 2017. Conform acestora, Viitorul este confirmată ca echipa clasată prima, iar FCSB este echipa clasată pe locul al doilea", se arată în document.


*Click pe imagine pentru a o mări

Motivarea hotărârii va fi comunicată în maximum trei săptămâni.Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (26)

mikronro  •  13 Iulie 2017, 18:02

Sa ii dati documentul asta si lu Radu Naum sa si-l puna in rama in baie. Cred ca moare de oftica, la cat la lobby i-a facut lu nea jijica. Vezi tu ma Neaume cum face Doamne Doamne asta dreptate :)))

mal.  •  13 Iulie 2017, 16:14

Înțeleg că părțile au fost informate printr-un comunicat de presă?

observator_federal  •  13 Iulie 2017, 15:43

De-acum, Gigi se poate lauda ca este loser cu diploma (cumparata si asta - de la TAS - dar meritata, "dai un ban dar stai in fata...")!

Vezi toate comentariile (26 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1