FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANĂ LA TAS

EXCLUSIV » GSP vă prezintă documentul prin care TAS a comunicat decizia referitoare la echipa campioană

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 12:49

TAS a decis să mențină rezultatele omologate de Federație și Ligă, conform cărora Viitorul este campioana României, în procesul dintre FCSB și Viitorul-LPF-FRF.

GSP.ro a intrat în posesia documentului prin care TAS a anunțat FCSB, Viitorul, LPF și FRF de hotărârea tribunalului în procesul privind câștigătoarea titlului de campioană.

Este vorba despre un anunț scurt, trimis pe mailurile celor patru părți implicate, prin care instituția comunică doar decizia.

"TAS a respins apelul făcut de FCSB și a confirmat clasamentele omologate de Comitetul Executiv al FRF din data de 5 iunie 2017. Conform acestora, Viitorul este confirmată ca echipa clasată prima, iar FCSB este echipa clasată pe locul al doilea", se arată în document.


*Click pe imagine pentru a o mări

Motivarea hotărârii va fi comunicată în maximum trei săptămâni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
mikronro
mikronro  •  13 Iulie 2017, 18:02

Sa ii dati documentul asta si lu Radu Naum sa si-l puna in rama in baie. Cred ca moare de oftica, la cat la lobby i-a facut lu nea jijica. Vezi tu ma Neaume cum face Doamne Doamne asta dreptate :)))

mal.
mal.  •  13 Iulie 2017, 16:14

Înțeleg că părțile au fost informate printr-un comunicat de presă?

observator_federal
observator_federal  •  13 Iulie 2017, 15:43

De-acum, Gigi se poate lauda ca este loser cu diploma (cumparata si asta - de la TAS - dar meritata, "dai un ban dar stai in fata...")!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează