FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Hagi dă două lovituri pe piaţa transferurilor » Aduce jucători cotaţi la 2 milioane de euro!

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 17:29

Viitorul încearcă să facă două mutări neaşteptate pe piaţa transferurilor! Surse demne de încredere au dezvăluit pentru GSP.ro că, în aceste momente, oficialii echipei constrănţene încearcă să bată palma cu doi jucători care au evoluat / evoluează în Liga 1.

Este vorba de Pablo de Lucas, mijlocaş central, cotat la 1,2 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de. În vîrstă de 29 de ani, De Lucas a mai jucat în România la Petrolul Ploieşti, unde a prins 52 de meciuri şi a marcat de 2 ori. Acesta a decis să plece în iulie anul trecut în Israel, la Beitar Ierusalim. La actuala sa formaţie a prins doar 9 meciuri în prima ligă, fără să înscrie.

Al doilea jucător pe care Hagi încearcă să-l transfere în această iarnă este Ivan Gonzalez. Fundaşul central de 27 de ani cotat la 800.000 de euro vrea să plece de la ASA Tg. Mureş din cauza problemelor financiare. Jucătorul a ajuns la mureşeni în februarie 2015 de la Erzgebirge Aue, formaţie din Liga secundă din Germania. În tricoul vicecampioanei a bifat 30 de meciuri şi a marcat un gol contra celor de la FC Botoşani.

BURSA TRANSFERURILOR LA Viitorul

Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
Veniri: Pecanha, Vl. Rusu (ambii de la Petrolul), C. Perju (FC Brașov)
Plecări: Mitrea (Ascoli), Aganovici (AEL Limassol), Rîmniceanu (Dinamo), Albuț, Ciupe, L. Munteanu (contracte reziliate), Mișelăricu (Petrolul), Gavra (Gaz Metan), Vînă (Dunărea Călărași)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ottobraun
ottobraun  •  25 Ianuarie 2016, 21:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 Ianuarie 2016, 20:50

Regele infractorilor din fotbal aduce doi expirati inapoi in liga lui papuc! Mare lovitura pe piata transferurilor. Sa nu auda Barcelona sau Real ca se baga pe fir :)))))))))))))))))))))

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  25 Ianuarie 2016, 20:13

la cati a dat afara normal ca are sa le dea astora doi cate 5.000/luna pana la vara! si la vara le da papucii, sau ii vinde pe bani grei la fcsb... ca doar e macedonean, ca si halep...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează