FOTBAL  »  Superliga  »  RECONSTITUIRE

EXCLUSIV Hagi și cele mai prețioase "trofee" » Gazeta a refăcut o fotografie veche din 2005

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 09:11

Gazeta a refăcut, după 13 ani şi jumătate, o fotografie cu Hagi şi cei doi copii ai săi: Ianis, fotbalist, şi Kira, actriţă.

În arhiva Gazetei există mii de fotografii cu Hagi. De când era junior la Farul, apoi la Sportul, Steaua, Real, Barca, naţională, Galatasaray, perioada ca antrenor şi diverse alte ipostaze.

Sunt probabil sute şi cu el alături de familia sa, mai ales cu cei doi copii: Ianis şi Kira. Una dintre ele, pe terasa hotelului IAKI din Mamaia, a fost aleasă de ziar pentru a-i propune lui Gică refacerea ei. După mai bine de 13 ani.

01 2005
+4 FOTO
Fotografia realizată în iulie 2005

Mai precis, după 13 ani şi jumătate. Coperta de azi a Gazetei conţine fotografia din iulie 2005, dar şi cea realizată la finalul anului 2018, după un eveniment extrem de important pentru familia Hagi: debutul ca actriţă al Kirei Hagi. Care a jucat rolul principal al Marthei Bibescu în piesa de teatru "Martha. Povestea romanțată a unei prințese", jucată în sala de teatru a Colegiului Național "Sfântul Sava".

01 cp 2018
Fotografia realizată la finalul lui 2018 // Kira are 22 de ani, iar Ianis a împlinit 20

Cea mai încântată de ideea ziarului a fost chiar Kira:
- Kira, vrem să-ți arătăm o poză pe care să o refacem acum!
- Wow! Nu cred aşa ceva! De unde aveţi voi poza asta?

- E făcută la Iaki, în vara lui 2005!
- Incredibil. Ce urâțică eram. Ha, ha, ha. Cum aţi făcut-o?

- La finalul unui interviu cu domnul Hagi.
- Tare rău! Ce fotografieeee!!!

- Am vrut să facem o poză cu voi acum.
- Super-idee! Foarte tare fotografia asta. Nici nu știu dacă o am pe-acasă...

09 hagi
Poză din anul 2000, Ianis avea 2 ani, iar Kira 4

GICĂ HAGI DESPRE...

... Kira

"Kira va fi cea care trebuie să facă filmul despre viața mea! Ea o să-l facă! O să vedeți. Are deja temă pentru asta. O să scrie şi o carte. Trebuie să se gândească. Nu prea îmi cere părerea atunci când își alege rolurile, dar eu o susțin de fiecare dată. La 16 ani nu avea încredere că o să fiu de acord cu drumul ei, dar acum e foarte încântată. Are entuziasm și muncește mult. Face totul cu o pasiune mare și îi place ce face"

... Ianis

"Este foarte talentat şi, fotbalistic vorbind, are mentalitatea corectă. Ca jucători suntem diferiţi. El este puternic şi ambiţios. Știe că trebuie să facă sacrificii, dacă vrea să ajungă departe. Am mare încredere în el. Știu că poate într-o zi să câștige «Balonul de Aur». E decar, un foarte bun pasator și lovește foarte bine cu ambele picioare. Am văzut că Ianis a fost asemănat cu mulți jucători. Eu spun că seamănă foarte mult cu Cruyff. E același tip de jucător. Are ambele picioare, este subțirel, inteligent, are multă personalitate. Se formează și pe plan fizic, rămâne ca el să confirme. Messi nu poate să fie, că Messi am fost eu"

... ambii copii

"Sunt un tată fericit, pentru că am doi copii minunați. Îmi doresc să fie dedicați unor lucruri frumoase şi exact aşa se întâmplă"

Copiii au dat numele hotelului

În 2005, Hagi a cumpărat hotelul ce îl deţine şi azi şi care atunci se numea "Bucureşti". Imediat după ce l-a preluat i-a schimbat denumirea în IAKI, cea care este şi în ziua de azi. Numele sunt practic alăturarea primelor două litere din numele celor doi copii, Ianis şi Kira.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  04 Ianuarie 2019, 12:50

Practic, puteati alege orice alta poza din sutele de care pomeniti cu cei trei si ar fi iesit tott o 'reconstituire'. daca vroiati sa o refaceti pe aceea veche, trebuia sa ii vedem pe astia mici9 la bustul gol, nu? Altfel, ce ati facut voi este doar o alta poza, la fel de nesemnificativa ca celelalte sute din spatele ei. La mai mare! (Kira zice ca era uratica atunci...hmmm, hai ca nu mai zic nimic, sa nu fiu rautacios)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close