FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Haos fără precedent la Dinamo » „Câinii", bairam de pomină la Iași: „S-au strâns în camera lui Lazăr. A fost văzută și o domnișoară” » Reacția lui Vali Lazăr

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 22:17

Dinamo a ajuns în zona retrogradării, iar Dusan Uhrin i-a anunțat duminică după-amiază pe jucători, pe Florin Prunea și pe Ionel Dănciulescu că demisionează. Adrian Mihalcea ar urma să fie instalat azi, după ce se încheie actele cu antrenorul ceh.

Uhrin a fost extrem de dezamăgit în ultima perioadă de cum se derulează relația dintre el și jucători plus conducere pe de altă parte, bănuindu-i pe mai mulți de jocuri necurate! A spus-o clar după eșecul de la Iași, 0-1 cu Poli, când a zis că imediat cum stabilește ceva legat de tactica unui meci în vestiar, cum vede informația respectivă în media sau aude dinspre adversari.

Anchetă internă la Dinamo

Un detaliu incredibil, șocant de-a dreptul, s-a petrecut la Iași și l-a determinat pe Dusan să ia o decizie ireversibilă, aceea de a pleca de la Dinamo, după o perioadă tulbure la gruparea din Ștefan cel Mare. Mai exact, la urechile antrenorului au apărut informații legate de o petrecere bahică în delegația „câinilor” în Copou! 

Sursele Gazetei Sporturilor au mărturisit că tehnicianul ceh a fost bulversat la auzul informației și i-a pus pe conducători să verifice acest detaliu. Episodul spune multe despre debandada de la echipă și de la club, care au făcut ca Dinamo să ajungă în zona retrogradării, din nou. La club s-a pornit deja o anchetă, mai ales că nu este prima oară când s-a întâmplat acest lucru.

În toamna 2017, un episod identic s-a petrecut la Bacău, înaintea unei partide de Cupă cu Aerostar, iar atunci a fost un scandal general la echipă. 

Băutură și domnișoara misterioasă

„Dusan a fost informat că au fost câțiva jucători ce s-au strâns la Vali Lazăr în cameră și-au dat-o pe băutură în hotelul în care s-a stat la Iași. A fost o petrecere în toată regula. Uhrin a fost de-a dreptul șocat atunci când a fost informat că a fost văzută și o domnișoară mergând spre zona unde era sectorul petrecăreților! Nu se știe, momentan, cine era și ce s-a întâmplat mai departe. Dusan când a aflat, l-a pus pe Florin Prunea să investigheze cazul, doar că oficialul roș-albilor n-a mai sosit înapoi cu niciun răspuns. 

Nu a fost prima oară când cehul a simțit și a văzut că nu mai este ascultat de nimeni la echipă. La urechea lui a mai auzit și altă informație ciudată, care l-a determinat să nu mai existe comunicare între el și echipă: unii jucători mergeau și se plângeau la Bogdan Bălănescu că Dusan nu face nimic la antrenamente, că sunt nepregătiți și că ar fi mai bine pentru Dinamo să plece! A mai vrut să plece la finalul lui 2019, dar i s-a spus să aibă încredere, să aibă răbdare”, au dezvăluit sursele Gazetei Sporturilor.

Drept la replică Valentin Lazăr

Vezi și:

FOTO Liderul PCH Elias Bucurică și-a schimbat culoarea politică » Surprins în campanie pentru PNL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
2766950646706712
Catana Stefan  •  09 Martie 2020, 18:40

nu va faceti griji "cainii" au sa schelalaie si sa latre si in divizia a doua valorica a fotbalului , de fapt acolo le este valoarea si locul.

2619242674825853
Iulian Guzu  •  09 Martie 2020, 15:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gago747
gago747  •  09 Martie 2020, 14:51
Postat de catalin.palcu pe 09 Martie 2020, 10:08

Hai sa nu exageram cu scandalurile astea care de multe ori sunt amplificate serios de presa, daca nu si inventate in unele cazuri! Daca tusierul nu indica eronat offside la Lazar in prima repriza, poate era eroul meciului acum. Asa e'the villain' . In alta ordine de idei, Prunea ar fi trebuit sa isi depuna demisia dupa ratarea playoff-ului pt ca el a format si lotul si a numit si antrenorii. Probabil se gandeste ca mai e o sansa la Cupa si ar vrea sa isi aroge un eventual trofeu. Sa nu ajunga sa isi'aroge' vreo retrogradare.

Nu din cauza aia trebuia Pralea să-și dea demisia, ci fiindcă a promis solemn că așa o să facă, dimpreună cu toată conducerea administrativă, dacă Dinamo ratează play-off-ul. Dar de unde atîta onoare la faraoni?!? Stai liniștit, gogule, că nu ți-am uitat promisiunea!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează