FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Harlem Gnohere are doi favoriți în Liga 1, niciunul de la FCSB: "Sunt incredibili!" » Unul joacă la marea rivală

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 16:56

Francezul Harlem Gnohere (30 de ani), cel mai bun stranier din 2018 în Ancheta Gazetei Sporturilor, are doi jucători favoriți în Liga 1: Ibrahima Tandia și Emmanuel.

"Doi jucători îmi plac mult: Tandia, care e incredibil de bun, apoi Culio. Îi apreciez mult, sunt buni. Lui Tandia i-a fost un pic greu la început. Are calități fantastice, are clasă, o ușurință cu care driblează adversarii.

Când a lipsit Culio din cauza accidentării s-a simțit la CFR. Cu el pe teren, Cluj e cu totul altă echipă, e cu adevărat puternic", a declarat Gnohere în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Harlem Gnohere vrea o schimbare la FCSB în 2019: "El trebuie să fie primul căpitan al echipei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cfrinho
cfrinho  •  02 Ianuarie 2019, 21:09

Culio, Camora, Cipri Deac trebuiau sa fie in nationala Romaniei in ultimii 10 ani. Din pacate interesele celor de la federatie n-au fost performanta ci promovarea fotbalistilor care aveau contract cu agenti agreati de cei din federatie. Din fericire vine acum o generatie tanara de calitate care probabil va performa, dar anii pierduti din cauza coruptiei si delasarii nu se vor mai intoarce. Putea fi altfel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează