FOTBAL  »  Superliga  »  AEL LIMASSOL

EXCLUSIV / Hugo Sousa a lăsat Braşovul şi a semnat cu AEL Limassol. Va fi coleg cu ex-stelistul Parpas

Hugo Sousa a lăsat Braşovul pentru a juca la AEL Limassol
Hugo Sousa a lăsat Braşovul pentru a juca la AEL Limassol

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 februarie 2012 15:04

Fundaşul Hugo Sousa (19 ani) a ajuns la un acord cu ciprioţii de la AEL Limassol, despărţindu-se de FC Braşov.

Apărătorul crescut la Porto va ajunge de urgenţă în Insula Afroditei şi se va lupta cu noua sa grupare la titlu. AEL este pe locul 2, la egalitate de puncte cu Omonia Nicosia, cu un punct în faţa lui Apoel şi la două de Anorthosis, după 18 runde scurse. Lusitanul a ales să plece după doar 6 luni în România, unde a fost folosit doar de două ori, pentru a nu risca să piardă "naţionala" de tineret a ţării sale.
"Mă voi lupta la titlu, este o nouă provocare pentru mine, sper să am mai mult noroc decît la Braşov. Eu aş fi putut juca oricînd, însă n-am fost folosit. După ce-am văzut parcursul extraordinar al lui Apoel Nicosia în grupele Champions League, sper ca şi eu, împreună cu AEL Limassol, să ajung la acelaşi nivel", a declarat Sousa pentru gsp.ro.

La noua sa echipă din Cipru va întîlni o legiune vorbitoare de limbă portugheză. La AEL mai sînt 6 compatrioţi ai lui Hugo, 2 brazilieni, 3 angolezi şi un fotbalist din Capul Verde. Plus stoperul Parpas, fost în urmă cu doi ani la Steaua. Plus rwandezul Ouon, un fundaş pe care şi l-a dorit foarte mult Mihai Stoichiţă în Ghencea. De fapt, cu cei doi portughezul va intra în concurenţă pentru postul de fundaş central, deşi Hugo mai poate evolua dreapta sau închizător.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ravanelly
ravanelly  •  03 Februarie 2012, 15:23

auzim peste 2 3 ani ca pustiul asta a ajuns mare si iar se arata lipsa de profesionism din romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close