FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / EXCLUSIV Iată megaoferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi! Sumă de transfer fără precedent în Liga 1 + clauze contractuale șocante!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 06 iunie 2019 20:27

IANIS HAGI LA FCSB // Propunerea lui Gigi Becali e pe masa tandemului Gică Hagi-Gică Popescu: 3,5 milioane de euro sumă de transfer, 30% dintr-o viitoare vânzare și clauze în contract că va juca titular și nu va fi criticat!

Ceea ce părea să fie doar o utopie ar putea să devină cea mai mare bombă de pe piața transferurilor din România în această vară. Ianis Hagi la FCSB! Gigi Becali nu doar că n-a glumit și nici n-a renunțat la această mutare, dar a și făcut o ofertă clară pentru Viitorul. Pe care i-a transmis-o inclusiv lui Gică Hagi, într-o convorbire telefonică pe care cei doi au avut-o zilele trecute.

Propunerea lui Becali e una care nu a mai existat vreodată în Liga 1. În primul rând, suma pe care Gigi e gata să o plătească e una imensă, 3,5 milioane de euro! E exact nivelul pe care Ianis îl atinge în momentul de față pe site-ul transfermarkt. În plus, Viitorul ar urma să păstreze 30% dintr-o viitoare vânzare, dar procentul să fie aplicat după ce se vor scădea cele 3,5 milioane de euro deja investite de FCSB în fotbalist.

Apoi, ceea ce a spus și public Becali acceptă să scrie inclusiv în contract. O clauză prin care lui Ianis i se garantează postul de titular.

Un alt paragraf în contract ar fi și o protecție de care Hagi junior ar beneficia în fața criticilor lui Becali. Gigi s-ar angaja în scris să nu-l pună la punct în public!

Suma oferită de Becali e una imensă pentru un transfer intern. Recordul e deținut tot de un fotbalist venit la FCSB de la Viitorul. Florinel Coman a costat, cu tot cu răscumpărarea procentelor, 2,7 milioane de euro. Acum, pentru Ianis, suma e cu 30% mai mare. 

„Gica mi-a spus că Ianis are multe oferte și că o să o aleagă pe cea mai bună. Dacă nu se înțeleg, discută cu mine”Gigi Becali

Hagi: „Oferta lui Gigi e fantastică”

Antrenorul grupării din Ovidiu a confirmat că are pe masă o propunere extrem de tentantă din partea lui Becali.

„Oferta este foarte mare pentru România, chiar fantastică. Căutăm ceva, analizăm, să vedem ce opțiuni are”, a spus Hagi senior, care a lăsat să se înțeleagă că ar prefera să-și trimită fiul să joace în străinătate.

„Cred că în România a arătat tot ce poate, are nevoie de o provocare europeană. Eu, ca manager, cred că este momentul ideal să facă următorul pas, unde trebuie să aibă o echipă capabilă să-l facă să devină și mai bun”, a mai zis Gică. 

Popescu: „Ianis trebuie să decidă”

Noul președinte al Viitorului, fostul mare internațional Gică Popescu, are o versiune aparte despre cum ar trebui să se decidă destinația viitoare a lui Ianis:

„E o chestie pe care am preluat-o eu. Sunt multe, multe discuții, legate de Ianis. În astfel de momente, poți faci greșeala să nu alegi cea mai bună variantă. Până la urmă, Ianis trebuie să aleagă, este viitorul lui și trebuie să fie confortabil la clubul la care va pleca. Noi îl informăm și el decide dacă una dintre echipele care și-au manifestat interesul poate fi potrivită. El va spune dacă vrea să plece acum sau mai așteptăm altă ofertă. Cert este că ofertele există și nu sunt puține”. 

89e locul ocupat de Ianis Hagi în topul celor mai valoroși fotbaliști din lume născuți în anul 1998. El e evaluat la 3,5 milioane de euro. Primii sunt Mbappe - PSG (200 de milioane), Pulisici - Chelsea (60), Militao - Real Madrid (50) și Trent-Alexander Arnold - Liverpool (50)

Ar deține peste jumătate din naționala U21

Dacă ar reuși să-l cumpere și pe Ianis, Gigi ar avea în lot, sezonul viitor, mai mult de jumătate dintre jucătorii care vor forma naționala de tineret a României în campania care va debuta în toamnă. Pe listă: portarul Vlad, dar și jucătorii de câmp Oaidă, Olaru, Moruțan, Man, Ianis Hagi și Florinel Coman. 

Cum ar putea arăta România U21 în toamnă

A. Vlad - Boboc, Ghiță, Pașcanu, R. Grigore - T. Băluță (Oaidă) - Man, I. Hagi, Moruțan, Drăguș - Fl. Coman

Ar trebui să accepte Gică Hagi oferta lui Gigi Becali?

Da, oferta e de nerefuzat
Nu, Ianis s-ar rata la FCSB

Vezi și: 

FCSB // Detaliul din cauza căruia l-a pierdut Gigi Becali pe Edi Iordănescu » Jurământ în fața duhovnicului în locul clauzei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
fara_pista
fara_pista  •  07 Iunie 2019, 12:39
Postat de rocky2 pe 07 Iunie 2019, 10:12

Trebuie sa fii iresponsabil *** sa intri in clica ciobanului puscarias si a echipei sale ilegale!

Mai bine să fii responsabil (la restaurantul gării...) și să intri în clica PSD a FC R și a echipei lor super-legale. Atâta că nu știm care-i aia, că mereu apare alta...

rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2019, 10:12

Trebuie sa fii iresponsabil *** sa intri in clica ciobanului puscarias si a echipei sale ilegale!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigicoaste
gigicoaste  •  07 Iunie 2019, 08:56
Postat de me2018 pe 07 Iunie 2019, 00:47

Nici Cristiano Ronaldo sau Messi nu au clauze in contract ca trebuie sa fie titulari meci de meci sau sa nu fie criticati si viseaza Ianis Hagi la clauze de genul =))))))))))

Eu nu i-am vazut nici pe Messi si nici pe Ronaldo la noi in campionat. Deasemenea nu exista in lume pe nicaieri, un personaj ca Becali, deci nu ar fi o surpriza clauzele mentionate in articol. Ai impresia ca daca Ianis pleaca afara, Hagi va cere aceleasi clauze?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează