FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

EXCLUSIV Îi lasă la greu? Andrei Ivan ar putea pleca în străinătate chiar înaintea meciului cu Dinamo » Care e posibila destinație

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 12:06

Andrei Ivan (20 ani) ar putea prinde un transfer în străinătate pe ultima sută de metri, prezența sa în teren la meciul cu Dinamo de sâmbătă fiind în real pericol.

Jucătorul este dorit insistent de rușii de la Lokomotiv Moscova, care au aflat de dorința lui Ivan de a pleca în străinătate și sunt pregătiți să plătească o sumă consistentă pentru perla oltenilor.

Ivan încearcă să-l convingă pe finanțatorul Mihai Rotaru să-l lase să plece de acum, mai ales că perioada de transferuri în Rusia se va încheia vineri, 24 februarie.

Astfel, prezența lui Ivan în teren la meciul de sâmbătă cu Dinamo este pusă sub semnul întrebării, ceea ce ar reprezenta o adevărată pierdere pentru Mulțescu în contextul meciului important cu formația alb-roșie din economia luptei pentru prezența în play-off. 

Chiar dacă în această iarnă CSU Craiova a avut ofertă de 3 milioane de euro pentru Ivan de la FC Bruges, oficialii oltenilor s-au opus transferului, justificând că nu vor să piardă mai mult de un jucător într-o perioadă de mercato, după ce în prealabil rămăsăseră fără Vătăjelu, transferat la Sparta Praga.

  • Duelul pentru play-off dintre Dinamo și CSU Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
khal_37
khal_37  •  21 Februarie 2017, 14:52

Barcelona, Real Madrid, Juventus, AC Milan, Bayern Munchen, AS Roma, PSG....si ajunge la o echipa de pluton din rusia.

sakamoto
sakamoto  •  21 Februarie 2017, 14:38

Mult zgomot pt nimic!

rumunek
rumunek  •  21 Februarie 2017, 13:20

Transfer pe linie de partid, de la Negoita-primar prin Olguta catre Rotaru. E avanpremiera campionatului organizatiilor judetene de partid, spre care ne indreptam cu pasi rapizi. O sa fie bine ca sa nu fie rau!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează