FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

EXCLUSIV Ilie Poenaru, revoltat că ANAD l-a suspendat pe Paul Pârvulescu: „De ce i se ia dreptul la muncă?”

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 13:23

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a reacționat dur după ce ANAD l-a suspendat provizoriu pe fundașul stânga Paul Pârvulescu (31 de ani), acesta fiind acuzat de dopaj.

Contactat de Gazeta Sporturilor, antrenorul echipei de pe locul 6 din play-out s-a declarat nemulțumit de faptul că lui Pârvulescu i s-a interzis să se antreneze până când va primi verdictul și spune că decizia i-a dat planurile peste cap.

Ce să vorbesc? El mi-a zis că a făcut acea declarație în glumă și că va demonstra la Comisie. Mi-a zis că e mai mult un dopaj cu vitamine. El trebuie să își asume ce a declarat.

Dar problema e alta. De ce nu îl lași să se antreneze? El nu are voie să se antreneze acum. Până îl judeci, lasă-l să se pregătească! Practic, îi iei dreptul la muncă. El pierde pregătirea, iar dacă pe 10 iunie, parcă atunci va fi audiat, va fi declarat nevinovat, va trebui să o ia de la capăt cu pregătirea. Vor fi 3-4 etape în care eu nu-l am la dispoziție. Eu nu am un lot mare și orice jucător e foarte important. Mi-am făcut planul să am doi jucători pe post, iar acum sunt descoperit. Trebuie să improvizez. Noi nu suntem în play-off ca să zicem că putem s-o lăsăm mai moale. Suntem la retrogradare și avem meciuri importante.

Restul e problema lui. A fost declarația lui și trebuie să își asume. I-am spus că nici în glumă nu poate face asemenea declarații. A primit deja  mustrări din partea mea. Dacă a greșit, trebuie să își asume. Dar nu i se poate interzice să se antreneze. Eu nu mă pot baza pe el dacă va fi declarat nevinovat. Iar clubul îi plătește salariul și el nu se antrenează. Ce, e în concediu de odihnă? E în concediu medical? Lasă-l să se antreneze, că nu e ca și cum a omorât pe cineva și dacă vine la antrenament există riscul să mai omoare pe cineva. E vorba de o treabă care s-a întâmplat cu foarte mulți ani în urmă”, a declarat Ilie Poenaru pentru GSP.ro.

VIDEO Paul Pârvulescu a recunoscut că a făcut ozonoterapie

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Paul Pârvulescu, SUSPENDAT pentru dopaj! Final de carieră?!

EXCLUSIV Un nou play-off controversat?! Gigi Becali o ține iar în viață pe Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
robotzel
robotzel  •  10 Iunie 2020, 08:01
Postat de Octavian Go pe 09 Iunie 2020, 19:37

Poenarule, cand o firma il da afara pe un angajat care vine beat la serviciu asta inseamna ca i-a luat dreptul la munca? Nu dreptul la munca i s-a suspendat elevului tau, ci cel de a juca fotbal un timp limitat. Apoi exista numeroase meserii in afara celei de fotbalist. Daca nu se pricepe la nimic mai e varianta cu muncile necalificate.

Corect.

397732904465528
Octavian Go  •  09 Iunie 2020, 19:37

Poenarule, cand o firma il da afara pe un angajat care vine beat la serviciu asta inseamna ca i-a luat dreptul la munca? Nu dreptul la munca i s-a suspendat elevului tau, ci cel de a juca fotbal un timp limitat. Apoi exista numeroase meserii in afara celei de fotbalist. Daca nu se pricepe la nimic mai e varianta cu muncile necalificate.

983732924972315
Soos Vilmos  •  09 Iunie 2020, 16:15

Si asta cica e antrenor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează