FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Impresarul lui Olimpiu Moruțan îl apără pe fotbalistul criticat de Becali: „Vreau să lămuresc toată nebunia asta. Are mașina de la un dealer”

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 13:00

FCSB // Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan, a reacționat în exclusivitate pentru GSP.ro după evenimentele ce l-au avut protagonist în ultimele zile pe jucătorul pe care-l reprezintă. 

  • CONTEXT: Imediat după meciul CFR Cluj - FCSB 1-0, Gigi Becali l-a criticat public pe Olimpiu Moruțan, reproșându-i acestuia că și-ar fi achiziționat un bolid în valoare de 100.000 de euro. 

„S-a făcut prea mult caz pe marginea unei situații banale, plecând de la o simplă declarație a domnului Becali. Aș vrea să lămuresc toată această nebunie referitoare la mașină. 

Olimpiu n-a dat niciodată acea sumă de bani care s-a vehiculat. E o mașină de la un dealer, un sponsor de imagine, într-un sistem pe care în Germania îl folosesc aproape toți fotbaliștii. Poți să plătești mașina în 3 ani sau să faci buyback pentru o altă mașină nouă. 

Oli e un băiat foarte echilibrat și luăm toate deciziile împreună. La 20 de ani, are două locuințe  în proprietate și cu asta puteți să trageți anumite concluzii dacă vreți. Domnul Becali îl susține foarte mult și își dorește enorm să-i fie bine și să crească fotbalistic”, a mărturisit Florin Vulturar, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și: 

FCSB // FOTO Aceasta e mașina de 100.000 € a lui Moruțan, care l-a scos din sărite pe Gigi Becali: „Ce eşti tu, mă, peşte?”

VIDEO Valentin Crețu, reacție fabuloasă când a fost întrebat despre superbolidul lui Moruțan: „La vârsta lui, n-aveam nici bicicletă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
deusdat
deusdat  •  05 Februarie 2020, 17:37

Ei, păi dacă e de la un dealer s-a lămurit, nu mai e nicio problemă.

romeverest
romeverest  •  05 Februarie 2020, 16:12

Se vede cat de mult il sustine dl. Becali !!!!!

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Februarie 2020, 16:10

pai orice masina (noua ) se ia de la dealer

Vezi toate comentariile (6)
Comentează