FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Impresarul lui Piovaccari despre INFERNUL trăit la Jilava: „Inclusiv copiii își injectau” + Cum se comporta Adrian Năstase în spatele gratiilor: „Era privilegiat, normal”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 20:36 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 09:51

Fostul impresar Mugurel Ilisei Oancea a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live la începutul acestui an. Agentul e cunoscut pentru mai multe transferuri în fotbalul românesc, nume printre care se numără și Adailton (FC Vaslui) sau Piovaccari (FCSB). 

Condamnat în 2011 într-un dosar de înșelăciune, Ilisei a petrecut un an și jumătate în închisoare. Într-un dialog deschis la GSP Live, agentul a acceptat să dezvăluie detalii incredibile petrecute în spatele gratiilor. 

„A fost o perioadă foarte grea, foarte urâtă, dar m-am adaptat și am învățat un lucru. Acolo, dacă-ți vezi de «pătrățica» ta, n-ai treabă cu nimeni și nimeni n-are treabă cu tine.  

În primele trei luni, dacă îmi puneai buletinul în mână, nu știam cum mă cheamă, eram aerian. Apoi am început să ies la muncă. Eram bibliotecar. Educatorii făceau cursuri de alfabetizare, iar eu le făceam cafelele. La un moment dat, m-au pus pe mine să țin cursurile de alfabetizare. N-am putut să cred că în România pot exista atât de mulți analfabeți!

Când am fost transferat pentru prima oară la Jilava, cine a făcut repartiția nu s-a uitat atent și am fost repartizat pe Secția a 5-a, unde stăteau consumatorii de droguri. Am văzut o fază care m-a șocat. Am văzut cum oamenii își injectau în închisoare. Am văzut că un copil își injecta și un vas de sânge i s-a spart. Nu știu cum aveau acces la droguri”, a spus Mugurel Ilisei, la emisiunea GSP Live. 

„N-am mâncat niciodată ce ni se oferea acolo, era insuportabil. Primeam pachet de acasă. Nici câinii nu mâncau salamul pe care îl primeam acolo”  - Mugurel Ilisei

EXCLUSIV Impresarul lui Piovaccari despre INFERNUL trăit la Jilava: „Inclusiv copiii își injectau” + Cum se comporta Adrian Năstase în spatele gratiilor: „Era privilegiat, normal”

Mugurel Ilisei s-a întâlnit la Jilava cu Adrian Năstase: „Era normal să fie privilegiat”

Ilisei a povestit apoi că, pentru o scurtă perioadă, a fost în același penitenciar în care se afla și Adrian Năstase, fostul prim-ministru al României. 

„Da, l-am cunoscut pe Adrian Năstase în închisoare. Cât timp am fost transferat la Jilava, am stat pe aceeași secție cu dânsul. El a stat separat, a fost totuși prim-ministru. Era normal să fie privilegiat. 

Am interacționat cu el la cursuri, el era lector. El selecta oamenii care veneau în separeul lui, mie nu mi s-a acceptat cererea. Era volubil, vorbea cu toată lumea, știa să coboare să vorbească și cu cel cu mai puțină carte”. 

VIDEO Mugurel Ilisei, detalii șocante din închisoare: 

Vezi și: 

VIDEO Episodul HALUCINANT cu Carlos Costly, povestit în detaliu la GSP Live: „Interlopul l-a scos în chiloți, în stradă, și i-a pus pistolul la tâmplă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
dragdim
dragdim  •  05 Decembrie 2020, 00:13

Un alt pușcăriaș care apare in ziarul de sport numărul 1 din România, la împachetat peste! Despre romanii cinstiti și care fac lucruri bune, nimic?

eugen555
eugen555  •  04 Decembrie 2020, 22:25

de ce trebuie promovat individul asta????Stucane,nu te-am admirat niciodata dar voi o luati razna rau!.....ce urmeaza acum....un interlop,un lider de clan,voi nu sunteti sanatosi!

lionforever
lionforever  •  04 Decembrie 2020, 22:17

România- tara în care presa promovează pușcăriașii, nonvalorile, boarfele și manelismul. Versurile alea ale paraziților cu " presa presează....." sunt reale 100%

Vezi toate comentariile (23)
Comentează