FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Încă un antrenor recunoaște că Becali se implică la echipă: "Normal că au mai fost intervenții ale lui Gigi. Altceva m-a deranjat, a fost urât!"

Dorinel Munteanu FOTO: Arhiva Gazeta Sporturilor
Dorinel Munteanu FOTO: Arhiva Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat luni, 25 iunie 2018 18:32

Gazeta Sporturilor a pregătit azi un număr special, dedicat aniversării lui Dorinel Munteanu, care împlinește 50 de ani.

Într-un interviu exclusiv acordat GSP, fostul mijlocaș a vorbit despre transferul perioada în care a antrenat FCSB și despre influența lui Gigi Becali în alcătuirea echipei.

- Dorinel, în cariera ta de antrenor ai avut mandate şi la Dinamo, şi la Steaua dar destul de scurte.
- Da, cam scurte, e adevărat. Dar asta a fost decizia conducerii celor două cluburi, la acel moment

- Gigi Becali te-a demis chiar foarte repede.
- După doar 5 meciuri în campionat şi trei în Champions League. Cu Bayern Munchen în deplasare, cu Fiorentina acasă şi la Lyon. Numai nume grele. M-a demis după înfrângerea cu francezii.

- Spunea atunci că Steaua a fost o pălărie prea mare pentru tine.
- Era tipic pentru el. Nu asta a fost problema, ce a zis. Pe mine m-a deranjat modul în care am fost demis. Eram în Germania, am aflat de la televizor. N-a avut nimeni din conducere puterea să-mi spună în faţă. A fost urât. Bine că nu a fost pălăria prea mare pentru următorii antenori.

- Ai regretat venirea la Steaua?
- Şi nu şi da. Nu, pentru că era Steaua şi am vrut să fac treabă acolo. Da, fiindcă aveam deja o rânduială, începusem un proiect frumos la U Cluj. Dar am fost slab fiindcă am acceptat. Chiar îmi pare rău, îmi cer scuze celor care erau acolo, pentru că i-am dezamăgit atunci când am plecat.

- Au fost intervenţii ale lui Gigi, în alcăuirea echipei, cu telefoane pe bancă?
- Normal că au mai fost. Am trăit și eu ce li s-a întîmplat și altora. Nu s-a schimbat nimic. Se ştie cum e Gigi. Dar eu nu-l băgam în seamă. Ziceam ca el şi făceam ca mine.

Vezi și: Dorinel Munteanu face o incursiune spectaculoasă prin cariera sa, la împlinirea a jumătate de secol de viață: ”Echipa națională a fost biserica mea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
hitman222
hitman222  •  26 Iunie 2018, 08:45
Postat de satyricon pe 26 Iunie 2018, 00:29

Tu si cu ceilalti pudeli postaci sunteti intregi la minte?! Voi niste cazuri patologice?!! Ha ha ha ha ha.

gigist si-am spus tot....au cap sa nu le ploaie in gat.

romeverest
romeverest  •  26 Iunie 2018, 02:09

Bine ca Becali se baga la al alcatuirea echipei !! Numai asa s-a reusit “performanta” de a pierde trei campionate la rand. Cand nu s-a bagat, fiind ocupat cu puscaria, Galca a reusit sa castige tot ce se putea castiga pe plan intern !!

satyricon
satyricon  •  26 Iunie 2018, 00:29
Postat de hitman222 pe 25 Iunie 2018, 20:06

Si va mai mirati de ce romanii intregi la minte nu suporta echipa asta?

Tu si cu ceilalti pudeli postaci sunteti intregi la minte?! Voi niste cazuri patologice?!! Ha ha ha ha ha.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează