FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă un transfer bifat de Sepsi! Covăsnenii l-au luat pe Alexandru Greab

Portarul Alexandru Greab (28 de ani) e al doilea transfer bifat de Sepsi după aducerea stoperului Bogdan Mitrea (32 de ani).
Portarul Alexandru Greab (28 de ani) e al doilea transfer bifat de Sepsi după aducerea stoperului Bogdan Mitrea (32 de ani).

Articol de , - Publicat joi, 25 iunie 2020 13:19 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 13:40

Portarul Alexandru Greab (28 de ani) e al doilea transfer bifat de Sepsi după aducerea stoperului Bogdan Mitrea (32 de ani). Covăsnenii vor să atace din nou play-off-ul în sezonul următor, când au șansa de a juca inclusiv în cupele europene dacă vor cuceri Cupa României.

Sepsi mișcă pe piața transferurilor și caută să-și construiască un lot capabil să atace din nou play-off-ul în sezonul viitor. După Bogdan Mitrea, fundaș deja acontat de covăsneni, la Sfântu Gheorghe ajunge și Alexandru Greab, goalkeeper de 28 de ani despre care s-a spus că ar fi și pe lista FCSB-ului.

Doi ani la Sfântu Gheorghe

Portarul ar fi semnat aseară, înaintea meciului cu Poli Iași din Cupa României, un contract pe două sezoane cu Sepsi, anunță sursele GSP. Ultima dată la Concordia Chiajna, Greab s-a remarcat prin statura impresionantă, având 1.98 m înălțime.

L-a vrut Becali?

Gigi Becali a declarat că va miza pe Andrei Vlad (21 de ani), dar și-ar dori să aibă în lot și un portar cu experiență. Astfel, se pare că Alexandru Greab, fostul portar al Concordiei Chiajna, i-ar fi fost propus lui Gigi Becali de către cei din staff. Marius Popa, antrenorul cu portarii de la FCSB, ar fi fost cel care insista pentru Greab. Portarul a fost dorit iarna trecută și la Craiova, însă a continuat la Chiajna întrucât Mirko Pigliacelli a rămas la club.

6 ania jucat Greab pentru Gaz Metan înainte de a ajunge la Concordia Chiajna

200.000 de euroe cota portarului pe transfermarkt

A plecat Barisic

Venit vara trecută la Sfântu Gheorghe, Hrvoje Barisic (29 de ani) a părăsit formația lui Leo Grozavu. Stoperul mai avea contract până la finalul lunii, însă șefii au acceptat să-l lase să plece de la echipă mai devreme. Croatul a strâns 16 meciuri la Sepsi, însă a fost ocolit de multe ori de antrenorul actual din cauza evoluțiilor ezitante pe care le-a avut.

Citește mai multe știri despre Sepsi

Sărbătoare la Sfântu Gheorghe după victoria cu Dinamo! Cum i-au primit fanii pe jucători

Sepsi e ca și calificată în finala Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1013915168683659
Norbert Postolica  •  25 Iunie 2020, 14:30

Hm.... Sespi are doi portari de calitate!!! Nu inteleg acest transfer...

dora
dora  •  25 Iunie 2020, 14:21

Greab este un portar slabut care face gafe cand ti-e lumea mai draga.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează