FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Încăierarea în toată regula! Atac vulgar al lui Prunea la adresa lui Ambrosie: „Îl anunț pe Floca Swinger că voi continua să fac asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 12:49

Continuă conflictul dintre Florin Prunea și Adrian Ambrosie, adică între fostul și actualul președinte al echipei.

CONTEXT. Duminică, după ce Poli Iași a ratat calificarea în play-off, Prunea l-a acuzat pe Ambrosie că ar spăla bani negri din transferurile lui Cristea și Flores. Azi, Ambrosie a răspuns că vrea să îl dea în judecată și a numit acuzații niște „mizerii”. A venit acum răspunsul lui Prunea, unul care amintește de o acuzație vulgară la adresa actualului președinte de la Poli Iași.

Floca”, așa cum îl poreclește Prunea pe Ambrosie, ar fi un site de dating de unde actualul președinte de la Iași și-ar fi închiriat o fată pentru servicii sexuale, conform declarațiilor unei fete. Un scandal imens referitor la acest subiect a apărut în presă la finalul anului trecut. Detalii, AICI!

Ce spune Prunea

„Ce blestem, Doamne!, e pe acest oraș, pe această echipă și pe suporteri să-l aibă președinte pe Floca Swinger! Cu lotul actual și cu un președinte adevărat, care să se lupte pentru club, fotbaliști și fani, Iașiul trebuia să fie anul acesta în primele 4 echipe. Sunt convins că plecările lui Cristea și Dylan Flores reprezintă principala cauză pentru care Iașiul nu a intrat în play-off.

Îl anunț pe Floca Swinger că voi continua să-mi dau cu părerea despre Iași ori de câte ori va fi cazul fiindcă am fost acolo președinte cinci ani și jumătate, interval de timp în care am obținut două promovări, am câștigat de două ori play-out-ul și am adus singura participare a Iașiului în cupele europene”, a declarat Florin Prunea pentru GSP.ro.

Citește și:

Acuzat că ar fi luat bani negri, Adrian Ambrosie îi răspunde lui Florin Prunea: „Sunt mizerii! O să dea socoteală în instanță!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2196374227067806
Radu  •  04 Martie 2019, 15:07

Sincer prunea nu are dreptate. Eu cred ca Poli va termina pe locul 10 anul acesta si asa pot Scapa de noua conducere care are ça obiectiv primele 9 locuri

nuaicuce
nuaicuce  •  04 Martie 2019, 14:43
Postat de moartea_din_vaslui pe 04 Martie 2019, 14:22

***

Si te incurca sau te bucura asta? Care-i legatura aluia cu discutia de fata? Voiai sa-l pastrezi pentru tine, sau ce? Esti la fel de inteligent si util pe pamantul asta ca si Tibilache cu iq 33 si alter egoul tau, randum.

vladut12
vladut12  •  04 Martie 2019, 14:25

Indiferent de cine vorbeste Prunea, nu e credibil. Nu pot sa uit ce #rezistent era contra FRF, ca apoi sa intre in fratie cu ei. Caracter 0!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează